in ,

Julens viktigste berging? Nissen sto fast med flatt dekk på Dovrefjell

Foto: Facebook

Trodde du julenissen kjørte reinsdyr og slede? Ferske bilder viser at han nå har byttet til Subaru. 

På 2. Juledag måtte Gudbrandsdal Bilberging ut å hjelpe selveste Nissen. Han hadde nemlig vært uheldig og punktert ved Hjerkinn på Dovrefjell. 

Heldigvis for alle snille barn skjedde uhellet først etter julaften.


Julens viktigste berging, Julenissen trenger også hjelp av og til🎅🏼#julenissen #santaclaus #bilberging #vikingredning…

Posted by Gudbrandsdal Bilberging As , tidligere Dombås Bilberging on Tuesday, December 28, 2021

Ifølge Gudbrandsdølen Dagningen fortalte Julenissen at han hadde turnert rundt på lokale sykehus, der han har besøkt barn som ikke kunne være hjemme i jula. Men på hjemveien, etter endt oppdrag, streiket bilen som ser ut til å være en Subaru. 

– Det var om kvelden 2. juledag at en av karene våre fikk dette litt spesielle oppdaget å berge Nissen, forteller verkstedsleder Espen Thoresen til GD. 

Han legger til at Nissen var svært blid og selvsagt veldig glad for at hjelpen ikke var fryktelig langt unna da han fikk en punktering ved Hjerkinn.

Etter kort tid og hadde Nissens hjelpere i Gudbrandsdal Bilberging sørget for at den moderne julesleden var skodd for videre ferdsel, og Nossen kunne komme seg videre over fjellet i retning Trøndelag. 

Thoresen forteller at kulda har resultert i en svært travel julehelg for bilbergerne i Gudbrandsdalstraktene, som også er et svært populært hytteområde for folk fra hele Østlandet. 

– Tekniske problemer som nok for en stor del skyldes kulda. De fleste har vært med biler som har stått parkert ei stund, blant annet ved hyttene. Heldigvis har det vært minimalt med uhell og tekniske problemer ute på landevegen, sier Espen Thoresen i Gudbrandsdal Bilberging.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Sjåføren skal ta den umulige svingen – følg med på hvordan han løser det

fletting

Der to felt blir til ett fletter mange feil – unngå å skape kø ved å følge disse reglene