Hjem Kjendisnytt Julia Roberts delte bilde uten sminke og kritiserte skjønnhetsindustrien

Julia Roberts delte bilde uten sminke og kritiserte skjønnhetsindustrien

Hollywood-stjernen Julia Roberts har alltid vært kjent for sin tidløse skjønnhet, men hun har også brukt sosiale medier for å dele en kraftig melding om ekte skjønnhet.

I et innlegg, som siden er slettet, la hun ut et bilde av seg selv uten sminke, sammen med en dyp refleksjon om hvordan samfunnets skjønnhetsstandarder har blitt forvridd og ekstreme.

En sykdom

I sitt innlegg, som nå er slettet, skrev Roberts:

– Perfeksjon er en nasjonal sykdom. Vi dekker ansiktene våre med tonnevis av sminke, tar botox og sulter oss for å oppnå den perfekte størrelsen. Vi prøver å fikse noe, men du kan ikke fikse det du ikke kan se. Det er sjelen som trenger kirurgi.

Det er på tide at vi tar et standpunkt. Hvordan kan du forvente at noen andre skal elske deg hvis du ikke elsker deg selv? Du må være fornøyd med deg selv. Det spiller ingen rolle hvordan du ser ut på utsiden, det er det som er inni som teller.

Roberts understreket viktigheten av å være fornøyd med sitt sanne jeg.

– I dag vil jeg legge ut et bilde uten sminke. Jeg vet at jeg har rynker, men i dag vil jeg at dere skal se forbi det. Jeg vil omfavne den ekte meg, og jeg vil at dere skal omfavne den dere er, akkurat slik dere er, og elske dere selv akkurat slik dere er.

Julia Roberts

– Vi er altfor opptatt av utseende. Det er selvfølgelig viktig å ta vare på kroppene våre, trene og spise sunn, næringsrik mat, men å fylle oss selv med botox og gjennomgå operasjoner for å fikse et par rynker gir ingen mening, skrev hun videre.

Feil fokus på skjønnhet

Hun påpeker hvor galt det er å dømme mennesker ut fra skjønnhetsfiltre.

– I stedet for å feire privilegiet av å være i live, å bli eldre og å verdsette den unike skapningen vi er, skader vi oss selv med operasjoner og kortsiktige botox og fillers.

Julia Roberts’ melding er klar: uansett hvordan du ser ut, hvis sjelen din skinner, trenger du ikke en nål i nærheten av deg. Hun avslutter med en oppfordring til alle om å dele budskapet videre.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com