torsdag, august 13, 2020

Julian (1) måtte kanskje utsette hjerteoperasjon – SAS betaler flybilletter for familien (med Norwegian)

Mest lest nå

SAS sørger for at ettåringen rekker operasjonen sin. De betaler flybilletter for hele familien. Med Norwegian.

Julian (1) skal opererer på Rikshospitalet i Oslo neste uke.

Fredag kveld skrev TV 2 om Julian (1) som ventet på en omfattende hjerteoperasjon. Familien hadde bestilt flybilletter til hovedstaden, men da SAS-streiken ble iverksatt var de redd hele operasjonen måtte utsettes.


Ett år gamle Julian skal ha en viktig hjerteoperasjon på Rikshospitalet i Oslo. Den kunne blitt utsatt på grunn av streiken. Foto: Privat

Mammaen til Julian fortalte til TV 2 at hele saken var synd. En flykansellering ville bety at operasjonen som de har gruet seg lenge til ville bli utsatt.

SAS kjøper billetter

Men nå har SAS, som først oppga at de ikke hadde mulighet til å ombooke familien før et fly eventuelt ble kansellert, snudd i saken. Til familiens store glede har de booket billetter hos Norwegian. Julian rekker dermed operasjonen sin.

Det var en lykkelig familie som mottok den nye beskjeden. Foto: Privat

– Jeg fikk tårer i øyene da de ringte fra SAS og fortalte at de hadde kjøpt billetter til oss med Norwegian. Det er så rørende, sier moren til TV 2.

Videre forteller hun om en massiv støtte etter at saken deres ble kjent gjennom mediene.

– Først ringte SAS, og så har vi fått masse henvendelser fra privatpersoner som har tilbudt seg å kjøpe nye billetter til oss. Det er også en organisasjon som i tillegg med lunsj på restaurant i Oslo hver dag under oppholdet, samt billetter til fornøyelsespark i sommer for hele familien. Jeg vet ikke hvem eller hva det var som gjorde at det ordnet seg i dag, men de skal i hvert fall ha all takk i verden. Og den velviljen jeg etterlyste fra SAS tidligere i dag, den har vi virkelig fått, forteller hun til TV 2.

Organisasjonen «Hjerte for mennesker» har tatt kontakt med Sosialnytt og forklart at det er dem som ordnet med lunsj og billetter til fornøyelsesparken for familien. En stor takk til de også!

Dette var stort gjort av SAS! Trykk på deleknappen om du likte avgjørelsen til flyselskapet!

130,379FansLik
1,537FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter