in ,

Julie fikk barn med ektemannen – 15 måneder etter hans død

Julie Wilson (36) fra Cleveland, Ohio, mistet mannen Travis (45) i februar 2019. Senere fødte hun barnet hans.

Kreft. Et ord som de fleste av oss har en forbindelse til. Enten fordi man har vært syk selv, kjenner noen som har vært det, eller rett og slett bare er redd for å få den lumske sykdommen. Man hører så ofte historier om unge mennesker som mister livet til nettopp kreft. Og slik var det også for Travis.

Sammen med kona Julie hadde han en drøm om å stifte familie. Leve det normale livet med barn, 08-16 jobb, stasjonsvogn og fotballtreninger.

Paret møttes gjennom jobb i 2007, og Julie sier til Metro at det var kjærlighet ved første blikk. Julie og Travis giftet seg i 2012, og begynte planleggingen med å stifte familie.

Etter å ha slitt med fruktbarhetsproblemer, ble Julie gravid i 2016, men fikk dessverre spontanabort etter 12 uker.

Senere samme år ble Travis diagnostisert med kreft i hjernen, noe som satt en stopper for forsøkene på å bli gravid. Metro skriver at bare fem prosent av pasientene som får den type svulst som Travis overlever, og et flertall av pasientene med samme diagnose dør innen to år.

– Vi visste at han sannsynligvis ikke kom til å overleve og at vi ikke kom til å oppleve alt vi hadde planlagt å gjøre. Å motta diagnosen til Travis var knusende og overveldende, sier Julie som videre forteller om hvordan hele verden ramlet fra hverandre.

– Vi hadde planlagt hele livet vårt sammen, og på et øyeblikk ble jeg fortalt at mannen min ikke kommer til å være her, og jeg sannsynligvis skulle bli enke i en alder av 35 år.

– Han forble alltid vanvittig positiv, og vi ba om at han skulle være i den lille gruppen som slo dette. Han gjennomgikk kirurgi, cellegift og strålebehandling.

Ville ha barn mens han levde

Etter at Travis fikk diagnosen tok paret beslutningen om å benytte seg av prøverørsbefruktning slik at de kunne få et barn før Travis gikk bort.

De fikk tatt vare på sædcellene hans før han begynte noen av kreftbehandlingene sine for å sikre at de ikke ville bli påvirket.

– Vi hadde to embryooverføringer mens Travis var i live, men dessverre mislyktes de, sier Julie.

Julie forteller videre om hvor vanskelig det var at det ikke lyktes mens mannen levde.

– Han var så spent på muligheten til å bli far, det ville ha betydd så mye å kunne bli gravid mens han var her, slik at han kunne være en del av det hele.

– Jeg viste ham bilder av embryoene våre før han døde, og han spøkte med at de lignet på ham. Han hadde også valgt navn, men forsikret meg om at det var greit hvis jeg trengte å endre dem hvis de ikke passet babyen da jeg møtte den, sier hun.

Travis døde dessverre i februar 2019, før paret hadde klart å bli gravid.

Imidlertid hadde Julie fortsatt fem embryoer igjen etter mannen sin, noe som betyr at det fortsatt var en sjanse for henne å bli mamma.

Hun forteller:

– Jeg tok meg sammen og tenkte på hva jeg ville ha for meg selv. Jeg innså at jeg fortsatt ville ha barn, selv om det betydde å være alenemor. Jeg gikk for en dobbel embryooverføring, og i oktober 2019 fikk jeg en positiv graviditetstest.

Men selv om testen var positiv klarte ikke Julie å være for optimistisk.

– Jeg var overlykkelig, men etter at jeg tidligere mistet en baby gjennom spontanabort, ville jeg ikke bli for optimist.

Så skulle det vise seg at det ikke bare var en baby, men to i magen hennes.

– Ved ultralyd etter seks uker fant jeg ut at jeg var gravid med tvillinger da vi hørte to hjerteslag.

– Men dessverre avslørte ultralyden etter 12-uker at en av tvillingene ikke hadde klart seg og døde.

Fødte en datter

Resten av svangerskapet til Julie gikk heldigvis bra.

Julie fødte datteren Logan i mai 2020, og sier at den lille har forandret livet hennes.

– Å være alenemor har sine utfordringer, spesielt under en pandemi, og ideelt sett hadde vi vært to her for å gjøre dette sammen, sier hun.

– Men det har vært så verdt det. Travis ville absolutt elsket Logan. Jeg ser ham i henne hver eneste dag. Jeg ser ham i de små smilene og uttrykkene. Det smelter hjertet mitt at hun ligner så mye på faren sin.

Julie forteller videre at datteren hennes er en utrolig trøst, og tilbyr henne en fysisk forbindelse til mannen som betydde så mye for henne.

It’s a beautiful day to 5K! Wear the ribbon, rock the pink, but most importantly get out and do something that makes a…

Posted by Julie Wilson on Saturday, October 16, 2021

– Etter smerten og ødeleggelsene som fulgte med å miste Travis, er det ubeskrivelig at jeg 15 måneder senere har et lite stykke av ham tilbake i armene mine igjen, sier hun.

– Det er utrolig. Han var min beste venn og vi hadde alltid ønsket oss barn. Jeg er så trist over at han gikk glipp av alt dette, men jeg ser ham i Logan hver eneste dag.

Etter Travis død har Julie opprettet en organisasjon i ektemannens navn for å støtte andre familier som er påvirket av en hjernekreftdiagnose. Du kan besøke den her.

LES OGSÅ: Da den populære lærerinnen døde av kreft oppfylte elevene hennes siste ønske

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Kun ett barn dukket opp i bursdagen til femåringen med downs – hør morens hjerteskjærende oppfordring

Da sønnen på 2-år fikk kreft, bestemte foreldrene seg for å gifte seg i en litt uvanlig setting