Hjem Kjendisnytt Julie Strømsvåg har blitt mamma: – Han ble tvunget ut

Julie Strømsvåg har blitt mamma: – Han ble tvunget ut

TV 2-programleder Julie Strømsvåg (38) og kjæresten Bjørn Rognhaug (32) ble foreldre til en liten gutt på søndag. Dette er parets første barn.

– For en følelse å være mamma til Sam! Han ville egentlig bare være på innsida, men 15 dager over termin ble han tvunget ut. Han er en skikkelig skjønnas, og vi er stolte, skriver Julie i en SMS til TV 2.

Julie har jobbet som sportsanker og programleder i TV 2 siden 2008. I fjor sommer var hun programleder i «God sommer Norge». Hun og kjæresten møttes i 2017 og ble samboere året etter.

Miniloffen melder sin ankomst

Nå har Julie lagt ut bilder av den nyfødte gutten på Instagram.

– Tidenes Fergie-time på 15 dager, og etter en aaaaltfor lang fødebonus måtte han tvinges ut. Han trivdes for godt på innsida, men nå er han ute i verden. For en følelse det er å være mamma til Sam. Elsker gutta mine over alt, skriver hun.

Babynyheten avslørte hun på Instagram i oktober i fjor.

– Paven velsigner en unge mekket utenfor ekteskap. Miniloffen melder sin ankomst i april, vi gleder oss stort, skriver hun og delte et bilde av den voksende magen.

– Dette er veldig stort og stas for oss. Mange har gjort dette før, men for oss er det jo helt nytt territorium på alle måter, så nå går vi ei uhyre spennende tid i møte, sa Julie til Dagbladet etter hun hadde avslørt nyheten på Instagram.

Brakk ryggen

I 2009 brakk Julie ryggen etter en fallulykke. Hun skulle henge opp ned over bakken i en innspilling for TV 2, da hun plutselig falt ned med ryggen og nakken først.

LES OGSÅ: P3-paret Ronny og Tuva venter sitt første barn: – Skvetter av tanken

Ryggen brakk, og Julie har slitt med store smerter siden den gang. Selv vitser hun med at hun takler smertene på grunn av mye smertestillende.

– Med dop! Hehehe! Smertestillende, ja. Også får du masse energi av å være i den bobla. Så … energi blanda med dop, så kommer du deg gjennom ethvert langt mesterskap, sa hun til Se og Hør i 2016.

Vi gratulerer så mye!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com