in

Julie var drittlei av alle som parkerte i innkjørselen hennes – så kom hun på noe genialt

Julie Geue (48) hadde over tid blitt plaget av folk som parkerte utenfor huset hennes uten tillatelse.

Julie som bor like ved en jernbanestasjon i Crowborough i East Sussex, England, hadde bestilt grusing av innkjørselen sin da hun på ny oppdaget en feilparkert bil der. Det medførte at grusingen av plassen ikke kunne gjennomføres som tenkt. Men Julie fikk en ide.

Hun ba firmaet som skulle gruse innkjørselen om å dumpe en stor sekk med singel bak den feilparkerte bilen. Sammen med grusen skrev hun en lapp hvor det sto skrevet:

«Etter å ha konsulert offentligheten ble det ved avstemming avgjort at du skulle ha lov til å grave din vei ut i frihet. Vær imidlertid oppmerksom på overvåkningskameraet. Smil mens du arbeider.«

Foto: privat

Tok to dager

En forvirret sjåfør kom tilbake til bilen sin da han var ferdig på jobb. Ifølge avisen Mirror unnskyldte han seg med at an egentlig skulle parkere hos en venn, men hadde blitt forvirret om hvor parkeringsplassen til vennen egentlig var.

Det tok mannen to dager å grave bort grusen før han kunne kjøre bilen sin bort.

Julie på sin side brydde seg ikke om unnskyldningen til mannen.

– Mannen som hadde parkert i innkjørselen denne gangen hevdet at han hadde parkert feil og var forvirret i forhold til hvilket hus han kunne parkere utenfor. Men dessverre, etter ti år med feilparkeringer hvor det alltid handler om latskap, frekke eller truende folk, bryr jeg meg ikke lenger om folk gjør en ærlig feil når det parkerer der eller ikke, sier hun til Metro.

Foto: Privat

På Facebook skriver Julie at hun har sett seg drittlei på folk som parkerer i innkjørselen.

– Jeg bor rett ved togstatsjonen fordi det er praktisk… FOR MEG. Jeg har en innkjørsel med plass til fire biler fordi det er praktisk for meg. Ikke for at late idioter kan parkere gratis. Og det er ikke slik at det kun skjer på grunn av toget. Helger og kvelder er nemlig verst, skriver hun.

LES OGSÅ: Bondens hevn mot søppelforurensning tar av i sosiale medier

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

tvillinger

Alenemoren adopterer ei lita jente. Får sjokk når hun finner ut hvem jenta er

Kreftsyk 19 år gammel gutt har ikke lenge igjen – fikk sin siste drøm oppfylt