torsdag, juli 2, 2020

Kadafi Zaman – årets prestasjon på TV?

Mest lest nå

TV2 reporteren som i går ble utsatt for rasisme på direkte tv, viste en fantastisk ro!

Som de fleste sannsynligvis har fått med seg så ble Kadafi Zaman kalt for blant annet en «muslim jævel» da han skulle dekke en demonstrasjon i regi av PEGIDA i går kveld. Mannen med uttalelsene lagde også apelyder i retning Zaman. Om du ikke har sett seansen, kan du kikke på denne videoen:

Det hele viser en totalt forkastelig oppførsel fra intervjuobjektet. Men måten Kadafi Zaman forholder seg til situasjonen på synes jeg er helt fantastisk. Mannen må ha verdens lengste lunte!


Ellers kan man vel konstatere at slike holdninger som dette intervjuobjektet viser, aldri er noe som vil forsvinne helt. Nå kjenner ikke jeg  særlig til denne norske versjonen av PEGIDA, men man får da virkelig håpe at denne mannen, som marsjerte i front sammen med lederen i demonstrasjonen, ikke har representative holdninger for gruppen.

Zaman takker for støtten på Twitter
Zaman takker for støtten på Twitter

 

Heldigvis er det slik at når det blir publisitet rundt ekstreme holdninger så kan det ha motsatt effekt i forhold til hva de som fronter holdningene ønsker. Slik sett også med denne saken, hvor Kadafi har mottatt enorm støtte, og folk viser sin avsky mot rasistiske holdninger. Jeg har heller ikke spesielt stor tro på at mannen som ble intervjuet, bare vil møte «godord» i dagene fremover når han går langs gaten. Kanskje angrer han allerede bittert på sine ekle uttalelser?

130,082FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter