Ok, man skal kanskje være litt over middels interessert i musikk for å se det, men vi gir et aldri så lite hint. Kaféen, med det klingende navnet «Amadeus», spiller utvilsomt på den ikke helt ukjente komponisten med samme navn, Wolfgang Amadeus Mozart, og har følgelig en musikalsk profil. Også på menyen, men der har det tydeligvis gått litt fort i svingene. Vi overlater til deg å kikke litt nærmere på forsiden, hvor du kan gruble litt på hva som har gjort at den har gått viralt. Ta deg den tiden du trenger.

Ser du det? Du kan tenke litt til, mens vi forteller at bildet først ble lagt ut på Reddit, hvor det straks ble svært populært og fikk en lang rekke kommentarer. Siden har bildet inntatt Twitter og Facebook, og populariteten er stadig stigende.

Kaféen det er snakk om ligger ut fra hva som skrives i byen Mehón på den spanske øya Menorca.

Har du fortsatt ikke sett det? Da skal du få svaret.

Som navnet antyder har kaféen noe med Wolfgang Amadeus Mozart og musikk å gjøre. Derfor har de også prydet forsiden på menyen sin med et parti med noter – og det er nærliggende å tro det er et stykke av nevnte komponist som presenteres, men det er det ikke. Spiller man notene på menyen vil man nemlig høre noe helt annet. Det er kjenningsmelodien til «The Flintstones».

Så vet vi ikke om de er spesielt tegneserieinteresserte i kaféen – eller om det kanskje er et beregnende reklamestunt – det er i hvert fall morsomt og svært kreativt utført. Del hvis du er enig!