Hjem Historier fra livet Kaffeeier ga jobb til en hjemløs mann – 2 uker senere er hun overbevist

Kaffeeier ga jobb til en hjemløs mann – 2 uker senere er hun overbevist

Cesia Abigail har alltid vært den typen person som ønsker å gi andre mennesker en hjelpende hånd. Da en hjemløs mann kom inn i hennes restaurant, på jakt etter litt mat, ønsket Cesia å vite mer om mannens situasjon.

Cesia spurte ham: «Hvorfor har du ikke en jobb? Du vet, ingenting ble gitt gratis til meg heller.»

Den hjemløse mannen stirret ned i gulvet mens han forklarte sin situasjon. Han hadde lenge vært på jakt etter arbeid, men på grunn av flere forbrytelser ble han aldri vurdert som skikket for noen fast jobb. Cesia betraktet mannen i et øyeblikk, før hun ga han et tilbud han ikke kunne si nei til. Hun beskrev scenen som fulgte på Facebook.

«Jeg var underbemannet den dagen,» skriver Cesia på Facebook. «Så jeg spurte ham: Du ønsker å jobbe? Jeg har en jobb til deg! Hans øyne åpnet seg og smilet var ikke til å ta feil av. Han sa: Jeg vil gjøre alt for litt mat.

Så nå, i nesten to uker, har han jobbet fast skift. Han hjelper med å rydde bort søppel, ta oppvasken, gjøre rent, osv.»

Foto: Facebook

«Vet du hva han gjør når han får lønn? Han kjøper mat fra restauranten min (HAN VELGER Å BETALE) fordi det gjør at han føler seg bra!»

Foto: Facebook

Den hjemløse mannen, som heter Marcus, har ikke gått glipp av et eneste skift. Vi er sikker på at alle mennesker kan vise seg verdig dersom de får en sjanse. Kanskje har denne restauranteieren forandret livet til en mann for alltid, bare ved å gi han en sjanse.

«Gjør noe hyggelig for noen i dag og ikke døm dem, selv om de sitter på gaten å tigger penger. Vi kjenner ikke deres bakgrunn eller situasjon….Alle fortjener en ny sjanse,» skriver Cesia i sitt Facebook-innlegg.

Sjekk ut den fantastiske historien i sin helhet i videoen under!

Del og spre litt glede.

LES OGSÅ: Da en mann fikk en hjemløs katt på døren gjorde han det eneste riktige. Lite visste han om kattens hemmelighet

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com