Forsiden Historier fra livet Kaffeeier ga jobb til en hjemløs mann - 2 uker senere blir...

Kaffeeier ga jobb til en hjemløs mann – 2 uker senere blir hun totalt forbauset!

Cesia Abigail har alltid vært den typen person som ønsker å gi andre mennesker en hjelpende hånd. Da en hjemløs mann kom inn i hennes restaurant, på jakt etter litt mat, ønsket Cesia å vite mer om mannens situasjon.

Cesia spurte ham: «Hvorfor har du ikke en jobb? Du vet, ingenting ble gitt gratis til meg heller.»

Den hjemløse mannen stirret ned i gulvet mens han forklarte sin situasjon. Han hadde lenge vært på jakt etter arbeid, men på grunn av flere forbrytelser ble han aldri vurdert som skikket for noen fast jobb. Cesia betraktet mannen i et øyeblikk, før hun ga han et tilbud han ikke kunne si nei til. Hun beskrev scenen som fulgte på Facebook.

«Jeg var underbemannet den dagen,» skriver Cesia på Facebook. «Så jeg spurte ham: Du ønsker å jobbe? Jeg har en jobb til deg! Hans øyne åpnet seg og smilet var ikke til å ta feil av. Han sa: Jeg vil gjøre alt for litt mat.

Så nå, i nesten to uker, har han jobbet fast skift. Han hjelper med å rydde bort søppel, ta oppvasken, gjøre rent, osv.»

Foto: Facebook

«Vet du hva han gjør når han får lønn? Han kjøper mat fra restauranten min (HAN VELGER Å BETALE) fordi det gjør at han føler seg bra!»

Foto: Facebook

Den hjemløse mannen, som heter Marcus, har ikke gått glipp av et eneste skift. Vi er sikker på at alle mennesker kan vise seg verdig dersom de får en sjanse. Kanskje har denne restauranteieren forandret livet til en mann for alltid, bare ved å gi han en sjanse.

LES OGSÅ
Den funksjonshemmede jenta døde bare 10 år gammel. Ble hatet av nazister på nettet
LES OGSÅ
Parets barn ble født med Downs syndrom. Mor ga far et ultimatum: "Enten beholder du meg eller barnet"

«Gjør noe hyggelig for noen i dag og ikke døm dem, selv om de sitter på gaten å tigger penger. Vi kjenner ikke deres bakgrunn eller situasjon….Alle fortjener en ny sjanse,» skriver Cesia i sitt Facebook-innlegg.

Sjekk ut den fantastiske historien i sin helhet i videoen under!

Del og spre litt glede.

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

Mest lest nå

Hunder slaktes for å bli festivalmat

Urovekkende bilder viser at hunder blir brent levende før en årlig hundekjøtt festival i Kina under feiringen av sommersolverv. Ifølge den britiske avisen Independent blir...

Alexander Rybak: «Jeg er konstant redd for å leve»

Alexander Rybak har hatt en del utfordringer med sykdom det siste året. Nå deler han en tekst på Instagram, som får fansen til å...

Fire barn syke etter å ha spist giftig plante. Advarer foreldre – likner på sukkererter

Barna var på SFO da de spiste av den meget giftige planten Gullregn. De syns planten liknet på sukkererter. Barna ble så dårlige at de...

Forskere frykter at foreldres mobilbruk gir barna atferdsproblemer

Flere helsesøstre har ropt varsku om foreldres mobilbruk. De mener at barn kan bli skadelidende av foreldres manglende tilstedeværelse. Nå henger forskere seg på. Amerikanske...

Nytt bilde av Elvis Presleys barnebarn får folk til å steile

Elvis datter, Lisa Marie Presley, skaper overskrifter etter at hun la ut et bilde av sine fire barn. Fansen blir helt lamslått over hvordan...