in ,

Kalte datteren feit og stygg. Da så moren rødt

Foto: Jade North

Jade North var i bassenget med datteren sin da to gutter kom bort til datteren og kalte henne feit og stygg. Jades konfrontasjon med guttene og moren deres, gikk ikke helt som planlagt.

«I dag, ved badebassenget, lekte min datter og sønn med lekehaier. To unge gutter på hennes alder svømte bort og begynte å ta haiene deres. Som den snille jenta hun er, sa min datter at de kunne få leke med dem. Guttene tok med seg haiene og stakk avgårde for å leke med dem. Etter noen få minutter, hørte jeg at de snakket til henne. Bare, de snakket ikke. De ertet henne, rett opp i fjeset hennes», skriver Jade North på nettsiden Love What Matters.

Foto: Jade North

Ville ikke si unnskyld

Jade skriver videre:


«Han sa du var feit og stygg», sa en høyt. «Nei, det var han som sa at du var feit og stygg», svarte den andre.»

Jade gikk bort til bassenget og ba begge guttene om å få haiene. Så sa hun til dem at de ikke trengte å snakke sånn til noen som var snill og delte lekene sine med dem. Da guttene løp ut av bassenget, ropte hun etter dem: «Dere må også si unnskyld.» Men det gjorde de ikke.»

Foto: Jade North

Begynte å gråte

«Jeg trøstet datteren min som begynte å gråte. Guttenes mor svømte bort til meg og begynte å rope til meg at jeg ikke skulle snakke til barna hennes på den måten», skriver Jade.

«Her er greia, jeg er stolt av å være et skikkelig menneske. Jeg liker ikke konfrontasjoner, og jeg liker ikke å rope. Men jeg liker heller ikke når voksne oppfører seg dårlig. En oppførsel som tydeligvis blir lært bort hjemme. En oppførsel som sårer barnet mitt», skriver hun videre.

Foto: Jade North

Forsvarte guttene

«Barna dine kalte datteren min for feit og stygg, etter hun var så snill å lot dem få leke med lekene hennes. De må si unnskyld», sa Jade til guttenes mor.

LIK SOSIALNYTT PÅ FACEBOOK

«Hun svarte: «Vel, bare en av dem er barnet mitt. Den andre er en venn fra nabolaget. De gjorde ikke det, og du får ikke snakke til dem på den måten.»

«Jeg hørte han, det gjorde også tanten min», sa Jade. «Og dersom de ikke hadde vært så slem mot et annet menneske med vilje, så hadde jeg heller ikke sagt noe.»

Bedre oppdragelse

«Hun brydde seg ikke. Hun hadde ikke tenkt å innrømme at hun tok feil. Hun fortsatte å kjefte på meg. Det hjalp ikke», skriver Jade.

De to mødrene fortsatte å krangle mens alle de andre gjestene fulgte nysgjerrig med.

«Jeg hadde aldri snakket til barnet ditt på den måten», sa den andre moren.

«Det trenger du ikke», svarte Jade. «For min datter har bedre oppdragelse», avsluttet Jade.

Innlegget og historien til Jade har den siste tiden skapt stort engasjement i sosiale medier. Svært mange takker henne for å dele en historie om noe som skjer alt for ofte. Barn som mobber andre barn uten at foreldrene deres innser alvorligheten eller tar et oppgjør med egne barns oppførsel. 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

bilstol

Babyens lepper blir blå, og hun skummer rundt munnen. Grunnen: Hun har sittet for lenge i bilstol

brødre

Den nydelige videoen av gutten som synger for lillebroren med Downs er sett flere millioner ganger