in

Kameratene skulle ha utdrikningslag i skogen – da denne hunden dukket opp endret alt seg

En kameratgjeng hadde leid seg en hytte i skogen i Tennessee, USA. De skulle tilbringe helgen til fest og moro, da de plutselig fikk besøk av en ukjent hund.

De var midt i matlagingen da en mannen som skulle utdrikkes, Mitchel, plutselig la merke til en ukjent hund utenfor døren. Hunden våget ikke å gå inn og hadde ingen halsbånd. De trodde det var en løshund – men det skulle vise seg at den var på jakt etter mer enn bare en matbit.

De så at hunden var underernært og ga henne mat. Etter en stund var hunden, som har fått navnet Annie, tydelig bekymret og ønsket å vise mennene noe. Hun forsøkte å få dem til å følge etter henne. De fulgte henne inn i skogen, der Anna guidet dem til et sted med noe de aldri hadde forventet å finne.


I et liten grop lå et kull valper. Annies sju små valper. Selv om moren deres var tynn, var alle valpene i god form. Hun hadde gitt dem alt hun kunne.

Kameratgjengen glemte fort det egentlige formålet med turen. Fest og utdrikking fikk komme senere. Nå måtte de ta seg av de herlige valpene. De kjøpte inn hundemat og ga navn til alle valpene: Knox, Bear, Daisy, Gunner, Brimmy, Finn, og Rose.

Det hører med til denne utrolige historien at alle valpene og hundemoren ble adoptert av mennene. Nå bor alle hundene i samme område med hver sine flotte familier.

Du kan se et nyhetsinnslag om saken nedenfor, DEL gjerne denne skjønne historien videre på Facebook!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Populær leke inneholder faretruende mengder giftstoffer – Hold barna langt unna disse!

Den lille gutten donerte blod til sin døende søster – Han stilte så et spørsmål som gjorde legen målløs!