Hjem Kjendisnytt Kan dokumentaren være «siste dråpen» som tvinger kong Charles til å strippe Harry og Meghan for titlene?

Kan dokumentaren være «siste dråpen» som tvinger kong Charles til å strippe Harry og Meghan for titlene?

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Prins Harry og Meghan Markles Netflix-dokumentar er like om hjørnet. Kongehusekspert mener dette kan bli det som gjør at Charles må velge å være monark, og ikke far, og strippe hertugparet for titlene.

Paret har sluppet en eksplosiv trailer på Netflix-serien som kongelige kommentatorer ifølge avisa the Express beskriver som et siste forsøk på å ta oppmerksomheten fra prinsen og prinsessen av Wales.

Harry og Meghan forbereder seg på igjen å si «sannheten».

– Dette blir trolig Kongens første ildprøve, og jeg tror han må ta den alvorlig, for når det kommer til guttene er han virkelig bløthjertet. Han er en kjærlig far, sier kontehusekspert Charlotte Griffiths i Mail on Sunday ifølge avisa.

Hun legger til at nå er han nødt til å gjøre det alle vet at dronningen måtte gjøre mange ganger i hennes tid på tronen: Velge mellom å være monark eller far. Selv tror Griffiths han er nødt å velge å være monark.

Kong Charles og prins Willian skal ifølge Express være i krisesamtaler om Netflix-programmet til Harry og Meghan.

Kongefamilien har blitt advart om det som vil bli avslørt i den kommende dokumentaren.

– Jeg tror virkelig det kommer til å bli verre enn de kongelige kan forestille seg. Jeg har blir fortalt at det kommer til å være helt eksplosivt og vil være veldig skadelig, sier en kilde til avisa.

Traileren på ett minutt for den nye dokumentaren ble nylig sluppet, og den inneholder svart-hvitt-bilder av Harry og Meghan som spiller til sakte pianomusikk.

På et tidspunkt i traileren sier Harry: «Ingen ser hva som skjer bak lukkede dører», og kommentaren hans følges opp med et bilde av Meghan som gråter i en lenestol.

Det neste klippet er et bilde av medlemmer av kongefamilien, men med fokus på Kate Middleton. Mange tror det tyder på at den kommende serien kan ta opp rykter om forholdet mellom Hary og Meghan og resten av kongefamilien.

– Uansett hva som kommer ut, vil noen tro at Harry forråder familien sin og oppleve at det er utilgivelig. Men hvis det som endelig sendes er så seismisk som vi blir advart om, kan det være bra for Harry og Meghan, sier kilden.

LES OGSÅ: Thomas Markle ser ikke på Harry og Meghan – fokuserer på å komme seg fra slag

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com