Hjem Hjernetrim Kan du se hva som er galt med dette bildet?

Kan du se hva som er galt med dette bildet?

Har du noen gang blitt fortalt at de vanskeligste hemmelighetene å avdekke er de som skjuler seg rett foran øynene dine? Det er ofte slik at vi ikke mistenker noe, selv om det er rett der og venter på å bli oppdaget.

Se nøye på dette bildet – ser du noe merkelig, eller er det bare tre damer som sitter og smiler til kameraet?

Hemmeligheten i bildet – kan du finne det?

Vi trenger alle en god utfordring av og til. Å løse gåter og puslespill trener hjernen og skjerper våre visuelle reflekser, samtidig som det kan være veldig moro – selv om det kan være litt frustrerende.

Problemet med bildet er faktisk rett foran øynene dine, og det burde være det første du legger merke til. Men den menneskelige hjernen er ofte innstilt på å lete etter kompliserte svar, heller enn de enkle. I stedet for å se bildet med et åpent sinn, begrenser vi ofte vår søken til skjulte hjørner og hemmelige elementer.

Det er lett å overse det åpenbare. To av damene sitter med beina i kors. Men hva sitter de egentlig på? Hvis du ser nøye etter, ser du kanskje at damene faktisk henger i løse lufta.

Ser du det nå?

Hvis du ikke la merke til det med en gang, er det kanskje fordi du aldri forventet at noe så usannsynlig kunne være problemet med bildet. Øynene dine kan ha oppdaget anomali, men hjernen din bearbeidet det ikke som en sannsynlig årsak til problemet, og ignorerte det derfor mens den lette etter noe mer… sannsynlig.

Dette bildet er åpenbart arbeidet til en talentfull Photoshop-kunstner. Det minner oss om at noen ganger ligger svarene rett foran oss, og vi trenger bare å se ting fra et litt annet perspektiv for å oppdage dem.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com