in

Kantinearbeideren blir kalt inn til ekstravakt – bryter sammen da hun skjønner hvorfor

Cheryl Stewart jobber ved en skolekantine i Idaho. Siden mannen hennes har kreft, og ikke kan jobbe, er det Cheryl som for tiden forsørger familien. Men da bilen hennes ble ødelagt, raste litt av verden sammen.

Cheryl elsker jobben sin, men de siste årene har vært tøffe. Cheryls ektemann har prostatakreft og lupus, og han er for syk til å jobbe. Cheryl har selv vært gjennom en kraftig og langvarig kreftbehandling, men er i dag erklært frisk.

Siden mannen nå er syk, er det Cheryl som forsørger familien. I tillegg til å jobbe ved kantinen på Tenton High School i Idaho, jobber hun også som reingjøringsassistent, og hun baker kaker til begravelser. Det skriver nettsiden Inside Edition.


Bilen gikk i stykker

Cheryl jobber ofte sene kvelder. Og når hun kommer hjem, tar hun hånd om sin syke ektemann. I tillegg ble bilen deres ødelagt nylig, og det ble vanskelig for Cheryl å komme seg til og fra de forskjellige jobbene sine. Hun fikk låne foreldrenes bil midlertidig, men det var ikke en varig løsning.

Men en dag fikk Cheryl en telefon fra sjefen sin på skolen. Det var en av Cheryls få fridager. Sjefen fortalte at det var krise på jobb, og lurte på om Cheryl kunne ta en ekstravakt. Cheryl, som aldri sier nei, hoppet i foreldrenes bil, og kjørte sporenstreks til skolen.

Secret Santa

Men da Cheryl kom frem til skolen, ble hun møtt av sjefen og en hel menneskemengde. Cheryl skulle selvfølgelig ikke jobbe.

Det viste seg nemlig at Cheryl skulle få en bil av Secret Santa. Secret Santa er en tradisjon i USA, der flere går sammen, gjerne en arbeidsplass eller et samfunn, for å gi en gave til et menneske som fortjener det. Den som mottar gaven, skal ikke få vite hvem gaven er fra.

Se den rørende videoen her:  

LES OGSÅ: 53-åringen har ikke sett pappa på 5 dager – gjenforeningen har gitt millioner tårer i øynene

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

5 år gammel jente funnet bevistløs i sjøen i Stavanger

Mann snubler over gravstein i skogen og blir svært overrasket over hva som står på den