torsdag, juni 4, 2020

Hun ble kåret til skolen styggeste jente – slik svarer hun mobberne.

Mest lest nå

Lynelle Cantwell er 17 år gammel, og går på skole i hjembyen Torbay i Canada. En dag fant hun ut at det har vært laget en spørreundersøkelse på nettet om hvem som er skolens styggeste jente. 

På listen var det mange jentenavn, hennes eget inkludert. Lynelle ble selvfølgelig oppbragt over dette, men hun tenker også på hvordan de andre jentene på listen føler seg.


Lynelle la ut et innlegg på Facebook hvor hun gir mobberne svar på tiltale: 
«Til personen som laget spørreundersøkelsen om hvem som er den styggeste jenten på skolen: Jeg er lei meg for at livet ditt må være så fælt at du må dra andre mennesker ned.

svarer mobberne
Lynelles beskjed til mobberne deles nå av tusenvis.

Til de 12 personene som stemte på meg, slik at jeg havnet på 4. plass. Jeg er lei meg på deres vegne også. Jeg er lei meg fordi dere aldri vil bli kjent med meg som en person. Jeg vet at jeg ikke er den fineste jenten å se på. Jeg vet at jeg har dobbelthake og klærne mine er i størrelse XL. Jeg vet at jeg ikke har det perfekte smilet eller det perfekte ansiktet. Men jeg er lei meg for dere. Ikke for meg selv.

Jeg er lei meg for at du får underholdning av å få andre mennesker til å føle seg som dritt. Jeg er lei meg fordi du aldri får sjansen til å bli kjent med en snill person som meg. Jeg ser kanskje ikke bra ut på utsiden.

Men jeg er morsom, snill, jordnær, ikke dømmende, aksepterende, hjelpsom, og jeg er super lett å prate med. Det samme gjelder for alle de andre jentene på denne listen som du rakker ned på. Bare fordi vi ikke ser perfekt ut på utsiden betyr ikke det at vi er stygg. Om der er din forståelse av stygg så er jeg lei meg for deg. Helt seriøst? Få deg et liv.

Vi ønsker å applaudere Lynelle, godt sagt! Vi håper noen følte seg veldig truffet av dette, og tenker seg om to ganger når neste spørreundersøkelse skal lages.

129,786FansLik
1,366FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter