Hjem Meninger Karin stilte opp i bikini for å rette oppmerksomhet på en viktig sak

Karin stilte opp i bikini for å rette oppmerksomhet på en viktig sak

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Sommeren er her for fult. Denne tiden av året har du nok lagt merke til det. Nettet svømmer over av bilder hvor folk stolt viser frem sine brune, muskuløse kropper. Vi mener ikke at dette er feil. At folk er fornøyd og føler seg vel i sin egen kropp er veldig bra.

Problemet kan være når det blir for mye kroppsfokus. Når idealene blir de som har null gram fett og som griller seg i solarium året rundt. Når den oppvoksende generasjon ikke forstår at det finnes flere normer for hva som er normalt.

Slik får du en bikinikropp. Ta en bikini. Ta en kropp. Klart

For nettopp å rette oppmerksomhet mot dette har den svenske komikeren Karin Adelsköld tidligere publisert et bilde av seg selv på Instagram. Et bilde som igjen hylles på sosiale medier nå som sommeren er her.

– Jeg tror ikke jeg var alene om å ta på meg bikini for første gang dette året nå i helgen. Det er ikke et stolt øyeblikk når man hvit og valkete presser på seg en alt for liten bikini. Første tankene var «hva faen, jeg skal på stranden om en måned, det er jo katastrofe», sier hun til Aftonbladet.

Men Karin omstilte tankene sine. Selvsagt skulle hun, akkurat som alle andre, kunne vise seg på stranden akkurat som hun er. Hun la ut dette bilde med følgende tekst: «Slik får du en bikinikropp. Ta en bikini. Ta en kropp. Klart!»

Foto: Instagram

Foto: Instagram

– Jeg vil at folk skal tenke at de er helt perfekt slik som de ser ut nå. Slipp ut magen og gå på stranden. Så kan man jo selvfølgelig trene om man vil det. Jeg trener nå, men jeg er ikke den samle typen og vil ikke be om unnskyldning for det. Vi må passe på å nyte sommeren. Jeg observerte mange som sto i prøverommet og gråt denne helgen fordi de skulle kjøpe shorts. Vi kan ikke holde på slik som dette. 

Vi er så enig i Karins budskap. Vær stolt over kroppen din, du er perfekt akkurat som du er! Del gjerne innlegget videre for å spre budskapet!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com