mandag, mars 30, 2020

Karsten Warholm ble årets navn – fikk hele salen til å le

Mest lest nå

Erik Alfred Tesaker etter finaleseieren: – veldig spesielt

I kveld skulle endelig avgjørelsen falle. Vinneren av årets "Farmen kjendis" skulle kåres. Og til slutt ble det folkefavoritten Erik Alfred Tesaker som kunne...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

Karsten Warholm ble den store prisvinneren under Idrettsgallaen lørdag kveld. Hele tre priser ble delt ut til den blide sunnmøringen.

Etter å ha mottatt utmerkelsene «årets mannlige utøver», «utøvernes pris» og «årets navn» skulle Warholm på scenen for å holde takketale. Det ble en tale av det humoristiske slaget.

– Det her er jo helt fantastisk. Jeg begynner å bli bortskjemt. Og jeg elsker det, innledet Warholm talen sin med, før han kom med et aldri så lite stikk til juryen.

– Når det kommer til «Årets navn» så må jeg vel, slik ståa er i Norges land i nå, få takke juryen for at de lot være å nominere Magnus Carlsen, sa han spøkefullt.

Videre snakket Warholm om sin dedikasjon til sporten og hvordan det føles å ha støtte blant det norske folk.

– Det er alltid kjekt å få priser, og når man står på hardt så føler man i hvert fall at det ikke er ufortjent. Samtidig så føler jeg at det er vanskelig å vinne folkets gunst. Jeg føler det ikke bare er gode idrettsprestasjoner som gjør at folk ønsker å backe deg. Jeg håper og tror at det også er den personen jeg prøver å være og at folk ser at jeg genuint elsker deg jeg holder på med.

Warholm var ikke helt ferdig med spøkene sine og avsluttet talen slik:

– Tro det eller ei folkens, jeg har fått høre mange ganger at jeg kunne blitt modell, jeg vet at det er urealistisk. Men uansett, jeg vil mye heller være en rollemodell.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Folket. Utøvarane. Juryen. Wow!! Tusentakk, elska dokke❤️❤️#idrettsgallaen2020

Et innlegg delt av Karsten Warholm (@kwarholm)

Dette var de andre prisene som ble delt ut på Idrettsgallaen 

Gullballen:
Caroline Graham Hansen
Martin Ødegaard

Årets gjennombrudd:
Erling Braut Haaland

Årets kvinnelige utøver:
Therese Johaug

Årets trener:
Leif Olav Alnes

– Dette var stort, jeg vil gratulere de andre nominerte og takke juryen. Jeg føler meg privilegert som får bruke alderdommen sammen med en så god idrettsutøver og et så godt menneske som Karsten Warholm, sa treneren til Karsten Warholm i sin takketale.

Årets kvinnelige parautøver:
Vilde Nilsen

Årets lag:
Anders Mol og Christian Sørum

Årets forbilde:
Maren Lundby

Årets mannlige parautøver:
Salum Ageze Kashafali

Årets ildsjel:
Brit Eirin Tungeland

Idrettsgallaens hederspris:
Suzann Pettersen

Vi gratulerer alle utøverne med utmerkelsene. 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

Ida Gran-Jansen (32) blir mamma igjen – avslører kjønnet

Kjendisbaker Ida Gran-Jansen (32) og samboer Eirik Lyssand venter sitt andre barn til sommeren. Ida avslørte selv den store nyheten på sin Instagram-profil. "Halvveis til...

Guro Fostervold om koronaviruset: – Jeg føler meg nesten dum

Guro Fostervold etterlyser tydeligere retningslinjer fra regjeringen. Hun blir forvirret av de forskjellige reglene og anbefalingene som florerer. "Jeg er forvirret. Veldig forvirret. Og nesten...

Gjenåpner salget av ville dyr på våtmarkedene i Kina

Fredag forrige uke, var det igjen full fart ved våtmarkedene i Kina. Kineserne feiret kampen mot koronaviruset med å spise ville dyr. En kilde sier...