in ,

Karsten Warholm kåret til årets friidrettsutøver i verden

karsten warholm

Karsten Warholm ble onsdag kåret til årets mannlige utøver i verden.

Prisen som ble utdelt på Det internasjonale friidrettsforbundets prisgalla gikk også i år uten tilskuere. Warholms OL-gull og verdensrekord i sommer var en av grunnene til at han stakk av med den gjeve prisen.

– Jeg skal innrømme at tårene kom. Det er det største jeg har opplevd på idrettsbanen. Det er så mange ting … Dette er livet mitt. Jeg ville aldri si at jeg har ofret noe, men prioritert veldig hardt kun for dette øyeblikket her, sa Warholm til NRK i sommer da verdensrekorden var et faktum.


Og i kveld ble han altså overrekt prisen som årets mannlige friidrettsutøver i verden.

– Jeg er så glad på dine vegne. Det var på tide, sa World Athletics-president Sebastian Coe da han overrakte prisen til Warholm.

Onsdag kveld publiserte Warholm et innlegg på Instagram hvor høyt denne prisen henger for han.

«ÅRETS MANNLIGE VERDENSATLET fra @worldathletics! Å vinne denne prisen har vært en drøm for meg. Så stolt akkurat nå! Stor takk til alle som støtter meg, og gratulerer til alle andre vinnere og nominerte,» skriver Warholm onsdag kveld.

Vi gratulerer Warholm så mye med prisen! For en idrettsstjerne! Du må gjerne trykke på deleknappen for å hylle han du også!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Kjæledyr-boom gir flere skader

Sjeldent dobbelt-svangerskap: Tvillingene er født samme dag – ble unnfanget med tre ukers mellomrom