fredag, desember 13, 2019
Sport Karsten Warholm med brutal avsløring etter gullet - "trodde...

Karsten Warholm med brutal avsløring etter gullet – «trodde hjertet skulle stoppe»

-

Mandag kveld sto Karsten Warholm for en enorm prestasjon da han vant VM-gull på 400 meter hekk. Warholm løp i mål med vinnertiden 47,42 i Doha. 

I dag hylles sunnmøringen.

Karsten Warholm ble historisk da han som første nordmann forsvarte et VM-gull i friidrett.

– Warholm er en av verdens største friidrettsutøvere per dags dato. Han er i ferd med å skaffe seg et navn som er mye større enn det enkelte kanskje tror og tenker over, sier Erlend Slokvik, toppidrettssjef i friidrettsforbundet, til VG.

Trodde jeg skulle dø

Etter løpet ble Warholm intervjuet av britiske BBC. Han kunne avsløre at løpet kostet noe enormt.

– Det var et veldig tøft løp. Jeg følte faktisk at hjertet skulle stoppe, sier Warholm til BBC før han forteller at han trodde han skulle dø.

– Jeg trodde jeg kom til å dø, men tenkte at det ville være verdt det.

Videre i intervjuet forteller Warholm at det ikke blir tid til særlig mye feiring, imorgen er det nemlig rett på trening igjen.

LES OGSÅ: Therese Johaug avslører planene for det neste året: – Jeg må si at jeg gleder meg

– Dette er bare begynnelsen og jeg er veldig glad for å ha vunnet i dag. Det var fortjent men i fremtiden vil konkurrentene bli vanskeligere å slå. Imorgen må jeg komme meg på jobb igjen. Det er det jeg elsker. Norge er et lite land og det å kunne hevde meg på en så stor scene er det beste jeg vet.

Vi gratulerer Warholm så mye! En enorm prestasjon av en enorm idrettsutøver! Trykk gjerne på deleknappen for å sende dine gratulasjoner du også! 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Oppfordrer folk til å demonstrere mot NAV på søndag

"Ja, jeg er en NAV-er, på AAP, og langt fra stolt av det." Slik begynner Ole Johan protesten sin på Facebook. Nå har han...

Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se den fantastiske reaksjonen når den får se havet for første gang

Schæferhunden Herschel har stått fastbundet og forsømt i en bakgård hele det fem år lange livet sitt. Tennene hans er helt nedslitt etter at...

Dansen til de norske marinerekruttene blir sett over hele verden

Dansen til de norske marinerekruttene tar igjen av på nettet.  Det var under en avslutning for marinerekruttene på Madla i Stavanger at rekruttene valgte en...