Hjem NyheterSport Karsten Warholm med brutal avsløring etter gullet – «trodde hjertet skulle stoppe»

Karsten Warholm med brutal avsløring etter gullet – «trodde hjertet skulle stoppe»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Mandag kveld sto Karsten Warholm for en enorm prestasjon da han vant VM-gull på 400 meter hekk. Warholm løp i mål med vinnertiden 47,42 i Doha. 

I dag hylles sunnmøringen.

Karsten Warholm ble historisk da han som første nordmann forsvarte et VM-gull i friidrett.

– Warholm er en av verdens største friidrettsutøvere per dags dato. Han er i ferd med å skaffe seg et navn som er mye større enn det enkelte kanskje tror og tenker over, sier Erlend Slokvik, toppidrettssjef i friidrettsforbundet, til VG.

Trodde jeg skulle dø

Etter løpet ble Warholm intervjuet av britiske BBC. Han kunne avsløre at løpet kostet noe enormt.

– Det var et veldig tøft løp. Jeg følte faktisk at hjertet skulle stoppe, sier Warholm til BBC før han forteller at han trodde han skulle dø.

– Jeg trodde jeg kom til å dø, men tenkte at det ville være verdt det.

Videre i intervjuet forteller Warholm at det ikke blir tid til særlig mye feiring, imorgen er det nemlig rett på trening igjen.

LES OGSÅ: Therese Johaug avslører planene for det neste året: – Jeg må si at jeg gleder meg

– Dette er bare begynnelsen og jeg er veldig glad for å ha vunnet i dag. Det var fortjent men i fremtiden vil konkurrentene bli vanskeligere å slå. Imorgen må jeg komme meg på jobb igjen. Det er det jeg elsker. Norge er et lite land og det å kunne hevde meg på en så stor scene er det beste jeg vet.

Vi gratulerer Warholm så mye! En enorm prestasjon av en enorm idrettsutøver! Trykk gjerne på deleknappen for å sende dine gratulasjoner du også! 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com