Hjem Fremhevet Karsten Warholm med ny kjempetid – Vant i Monaco

Karsten Warholm med ny kjempetid – Vant i Monaco

Sunnmøringen fortsetter å sette Norge på kartet. I kveld tok han stevnerekord og vant 400 meter hekk i Monaco.

– Jeg er veldig fornøyd, det var ny stevnerekord. Et litt rotete løp mot slutten, det er mulig jeg går med litt for høy frekvens. Jeg merket at jeg måte «stege ut» der på et tidspunkt, sier Warholm til NRK like etter seieren.

Den ustoppelige nordmannen har også publisert et bilde på Instagram med den treffende teksten:

«Meeting record and another win here in Monaco @diamondleagueathletics !Let’s go🔥»

Seieren i Monaco kommer bare åtte dager etter at Warholm tok verdensrekord på Bislett på nettopp 400 meter hekk.

Den tidligere verdensrekorden var det Kevin Young som satte for 29 år siden. Tiden til Young var 46,78. Karsten kom i mål på 46,70.

– Dette er en så sjuk følelse. Jeg var dritlei av å høre om den verdensrekorden, så i dag bestemte jeg meg for at jeg ikke gadd mer, nå skulle jeg prøve å slette den. Det er en fantastisk følelse at jeg klarte det. Og på hjemmebane, det blir ikke bedre, sa Warholm til NRK etter den enorme bragden.

LES OGSÅ: Warholm om kreftsjokket

Må nyte øyeblikkene

Og selv om Warholm flyr fra seier til seier om dagen, er han fult klar over at opp og nedturene for en idrettsutøver kan komme tett. Nå er han opptatt av å nyte øyeblikkene som for tiden er svært så oppmuntrende.

– Jeg følte at jeg var fint oppladet og at beina responderte bra. Det var en bra tid, det er veldig marginalt dette vi driver med. Den verdensrekorden ga meg selvtillit og energi. Det er veldig stort å stå på startstreken som rekordholder. Det er viktig å nyte øyeblikket også, sier Warholm til NRK og legger til at han alltid forsøker å slå sin egen tid.

– Så lenge verdensrekorden er min, tenker jeg pers. Jeg tenker å forbedre meg selv. Det tror jeg er det beste fokuset man kan ha, sier Warholm.

Vi gratulerer Warholm med nok en seier! For en idrettsutøver!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com