Hjem Dyr Kastet hund fra bro – mirakuløst reddet av en modig borger

Kastet hund fra bro – mirakuløst reddet av en modig borger

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

For en tid tilbake ble en hund kastet fra en bro og ned i Harlem-elven i New York. Takket være innsatsen til en enestående borger overlevde hunden på mirakuløst vis.

19. juli forrige sommer mottok New Yorks brannvesen en alarmerende melding. En bekymret borger hadde oppdaget at en hund var blitt kastet fra en bro og ned i Harlem-elven. Den anonyme personen ringte umiddelbart nødetatene for å få hjelp til det stakkars dyret.

Selv om det «bare» var en hund, valgte vaktsjefen å ta meldingen på alvor og varslet brannvesenet. De rykket raskt ut til stedet, men da de ankom, oppdaget de noe bemerkelsesverdig. En sivilperson var allerede i gang med å hjelpe hunden. Denne handlingen ble dokumentert i et innlegg på brannvesenets Instagram-side.

«Marine 4 ledet av løytnant Sodano så en sivil klamre seg til hunden og prøvde å holde den flytende,» står det i innlegget, som har fått over 10.000 likerklikk.

Foto: New York Brannvesen

Takket være denne borgerens innsats klarte hunden å holde seg i live til brannvesenet kom til unnsetning.

Brannvesenet fikk så hunden ombord i en båt og transportere den til land for nødvendig behandling.

Foto: New York Brannvesen

«Uten den raske responsen fra både sivile og brannvesen, kunne utfallet for dette dyret ha vært svært annerledes,» står det videre i innlegget.

Lykkelig slutt

Heldigvis overlevde hunden den grusomme opplevelsen uten alvorlige skader. Kommentarene på brannvesenets innlegg viser tydelig hvor rørt folk er av redningsaksjonen.

Foto: New York Brannvesen

«OMG vi vil adoptere hunden!!! Stakkars ‘baby’!!!» skriver en person. En annen kommenterer: «Hva i helvete er galt med mennesker!!! Takk til den gode personen som ringte.» En tredje kommentar lyder: «Takk Gud for at dere alle var der for å redde den dyrebare hunden. Mitt hjerte er knust fordi noen kan gjøre noe så grusomt.»

Denne hendelsen viser hvordan medmenneskelighet og rask handling kan redde liv, selv i de mest sjokkerende situasjoner. Hunden fikk en ny sjanse takket være en modig borger og New Yorks brannvesen.

  1. katt
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com