Forsiden Inspirerende Katarina fikk øye på to menn som skulle voldta en ung jente....

Katarina fikk øye på to menn som skulle voldta en ung jente. Hun satt en stopper for det og hylles av tusenvis!

Svenske Katarina Eriksson var en tur på byen. Plutselig fikk hun øye på en ung pike som ble angrepet av to menn. Katarinas datter, Emilia, forteller historien om hva som skjedde på Facebook.

Overfallsmennene holdt den unge jenten mens de forsøkte å kle av henne. Da kokte det over for Katarina.

«Jeg tenkte ikke, jeg handlet bare instinktivt. Det var en selvfølge. Jeg har to barn på samme alder, det kunne like gjerne vært min egen datter», sier Katarina til Nyheter24.

Katarina løp over veien og skubbet til en av mennene. Det endte med at hun fikk en knytteneve i ansiktet.

«Jeg tror jeg satt ny verdensrekord på 60 meteren over veien. Jeg sprang frem og skubbet den ene fyren vekk, mens jeg tok tak i jenten. Så fikk jeg et enormt salg i ansiktet, alt ble svart», forteller hun videre.

Men Katarina var ikke satt ut av spill. Hun reiste seg igjen og tok på ny tak i jenten. Sammen løp de alt de kunne mot Katarinas bil. De kom seg inn i bilen og fikk ringt politiet. Heltemotet til denne damen reddet en ung jente fra å bli voldtatt, det er akkurat slik personer vi trenger i gatene våre!

Innlegget til datteren Emilia, spredde seg i full fart på sosiale medier. Det er mange som ønsker å hylle den tapre moren.

katrina

Som de fleste vet så er dette min mamma. På fredagkveld så hun to unge menn i 20-årsalderen som sparket og dro en 17-år gammel jente etter håret. Hun skrek mens de satt på henne og forsøkte å dra av henne klærne. Mamma sprang da bort til de og skubbet bort den ene mannen. Den andre slo henne da med full kraft i ansiktet. Men hun reiste seg igjen og dro mannen ned på bakken, så tok mamma med seg jenten og de la på sprang alt de kunne, bort til mammas bil hvor de kunne ringe politiet. 

Jeg er SÅ stolt over min fantastiske mamma som tørr å gå frem og stoppe denne voldtekten. Jeg mener, tenk om de hadde hatt våpen på seg. Det burde finnes flere som henne, som våger å ta steget og har mot nok til å hjelpe. Det er nok av de som bare ville gått forbi, eller ringt politiet. Da kunne det allerede vært for sent. 

Min mamma er for meg det største forbildet jeg kan ha. Hun er en så sterk og modig kvinne. All kjærlighet til deg fine mamma ❤️

Hverdagshelter som Katarina tenger vi flere av! Del denne fantastiske historien videre og spre budskapet om at det hjelper å bry seg.

LES OGSÅ
Den heltemodige 20-åringen løp inn i det brennende huset for å redde de tre barna
Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Supertriks – Derfor skal du spraye eddik rundt vinduene

Sommeren er over oss for fullt og med sommer og varme kommer også diverse småkryp inn i hjemmene våre. Det er varmt ute, og hva...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet