Hjem Evergreens Katarina fikk øye på to menn som skulle voldta en ung jente. Hun satt en stopper for det og hylles av tusenvis!

Katarina fikk øye på to menn som skulle voldta en ung jente. Hun satt en stopper for det og hylles av tusenvis!

Svenske Katarina Eriksson var en tur på byen. Plutselig fikk hun øye på en ung pike som ble angrepet av to menn. Katarinas datter, Emilia, forteller historien om hva som skjedde på Facebook.

Overfallsmennene holdt den unge jenten mens de forsøkte å kle av henne. Da kokte det over for Katarina.

«Jeg tenkte ikke, jeg handlet bare instinktivt. Det var en selvfølge. Jeg har to barn på samme alder, det kunne like gjerne vært min egen datter», sier Katarina til Nyheter24.

Katarina løp over veien og skubbet til en av mennene. Det endte med at hun fikk en knytteneve i ansiktet.

«Jeg tror jeg satt ny verdensrekord på 60 meteren over veien. Jeg sprang frem og skubbet den ene fyren vekk, mens jeg tok tak i jenten. Så fikk jeg et enormt salg i ansiktet, alt ble svart», forteller hun videre.

Men Katarina var ikke satt ut av spill. Hun reiste seg igjen og tok på ny tak i jenten. Sammen løp de alt de kunne mot Katarinas bil. De kom seg inn i bilen og fikk ringt politiet. Heltemotet til denne damen reddet en ung jente fra å bli voldtatt, det er akkurat slik personer vi trenger i gatene våre!

Innlegget til datteren Emilia, spredde seg i full fart på sosiale medier. Det er mange som ønsker å hylle den tapre moren.

katrina

Som de fleste vet så er dette min mamma. På fredagkveld så hun to unge menn i 20-årsalderen som sparket og dro en 17-år gammel jente etter håret. Hun skrek mens de satt på henne og forsøkte å dra av henne klærne. Mamma sprang da bort til de og skubbet bort den ene mannen. Den andre slo henne da med full kraft i ansiktet. Men hun reiste seg igjen og dro mannen ned på bakken, så tok mamma med seg jenten og de la på sprang alt de kunne, bort til mammas bil hvor de kunne ringe politiet. 

Jeg er SÅ stolt over min fantastiske mamma som tørr å gå frem og stoppe denne voldtekten. Jeg mener, tenk om de hadde hatt våpen på seg. Det burde finnes flere som henne, som våger å ta steget og har mot nok til å hjelpe. Det er nok av de som bare ville gått forbi, eller ringt politiet. Da kunne det allerede vært for sent. 

LES OGSÅ: Det 23 år gamle voldtektsofferet hadde fått nok – Skar av penisen til overgriperen

Min mamma er for meg det største forbildet jeg kan ha. Hun er en så sterk og modig kvinne. All kjærlighet til deg fine mamma ❤️

Hverdagshelter som Katarina tenger vi flere av! Del denne fantastiske historien videre og spre budskapet om at det hjelper å bry seg.

  1. Jody Plauche

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com