søndag, mars 7, 2021

Kate måtte amme babyen sin stående på toget. Ingen tilbød henne sitt sete

Mest lest nå

Vi har hørt flere historier der eldre og gravide har vært nødt til å stå på bussen eller toget, fordi ingen vil gi dem sin plass. Denne mammaen opplevde at ingen tilbød henne setet sitt da hun skulle amme babyen sin.

Det var rushtid, og toget var helt fullt. Alle plassene var tatt. Kate fra Essex i England, skriver mammabloggen Hitchens Kitchen. Hun måtte ta toget med sine to sønner på tre år og seks måneder. Togturen tok 35 minutter, og midt under turen ble yngstemann sulten. Babyen gråt, og Kate skjønte at det var altfor lenge å vente til de kom frem til dit de skulle, med å mate babyen. Hun måtte amme han på toget. Det skriver hun selv på Instagram.

Måtte amme stående

Kate opplevde at ingen ville gi henne plassens sin, slik at hun fikk ammet barnet sitt. Hun ble nødt til å amme babyen sin stående, mens hun måtte holde styr på sin tre år gamle sønn.

Foto: Skjermdump / Instagram

En dame reiste seg etter hvert og tilbød Kate sin plass, men en annen dame smatt bort og satte seg på setet før Kate rakk frem. Da hun fikk beskjed om at plassen var tiltenkt Kate og hennes barn, bare dro damen på skuldrene, satte på seg et par øretelefoner og ble sittende.

LES OGSÅ: Hun etterlyste flere sovevogner på Vy-togene. Folk hadde vanskelig for å tro svaret fra Vy

«Hva er feil med verden?»

Kate har også i ettertid skrevet om hendelsen på Instagram-kontoen sin:

«Hva er feil med verden, når en mamma må stå på et tog og amme sin seks måneder gamle sønn som veier ni kilo? Det handler ikke bare om at jeg syntes det var vanskelig å mate han (selv om det var jævlig vanskelig), men det handler om at ingen tilbød sin plass til en mamma og et lite barn på mer enn en halvtime», skriver hun.

Kate skriver videre at hun ønsker å dele historien, slik at så mange som mulig får med seg budskapet, slik at liknende hendelser ikke skjer igjen.

Hva mener du? Bør man gi plassen sin til mødre som ammer på toget?

LES OGSÅ: Dette bildet av den eldre damen som ikke får sitteplass på toget, vekker sinne

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter