in

Kate Middletons foreldre vil invitere ukrainske flyktninger hjem til herskapshuset sitt

Foreldrene til Kate, hertuginnen av Cambridge, vil åpne dørene for ukrainske flyktninger som trenger et sted å bo.

Det er Daily Mail som avslører at Carole og Michael Middleton har planer om å lage et anneks ved herregården sin i landsbyen Bucklebury, England, som de kjøpte for over 60 millioner kroner for et tiår siden.

I mars i år, kort etter at krigen startet, lanserte den britiske regjeringen ordningen «Homes For Ukraine». Her matches folk som er villige til å gi flyktningene overnatting med flyktninger som trenger et sted å bo.

Så langt skal rundt 62.000 ukrainere har blitt innlosjert, men mange familier har klaget over overdreven byråkrati.

Carole og Michael Middleton har ikke ønsket å kommentere saken overfor avisen.

Carole Middleton er allerede involvert i Bucklebury Farm Park, en dyrehage som eies av James Matthews som er gift med datteren Pippa. Parken tilbyr gratis adgang til ukrainske flyktninger.

– Carole leter etter andre måter å støtte noen av flyktningene på mens hun ordner logistikken for å innkvartere dem hjemme. Hun har vurdert å arrangere en innsamlingsaksjon eller et sosialt arrangement for flyktninger, sier en kilde til Mail on Sunday.

Avisen spekulerer i at et av alternativene som vurderes er å gjøre om en stue i det store herskapshuset til en separat leilighet.

Det er imidlertid spørsmål rundt sikkerhet som fortsatt må vurderes, ettersom hertugen og hertuginnen av Cambridge og deres tre barn, George, Charlotte og Louis, ofte er gjester hos Carole og Michael Middleton.

William og Kate har også uttrykt støtte til ukrainerne som er på flukt fra den russiske invasjonen.

– Alle er forferdet over det de ser… for vår generasjon er det veldig fremmed å se dette i Europa. Vi står bak dere og vi tenker på dere, sa prins William under et besøk i et ukrainsk kultursenter i London i mars.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Måten han fridde til kjæresten på går viralt – Jeg ville gjøre et annerledes frieri

Ekspertene håper SAS er på vingene igjen i løpet av uken