Hjem Kjendisnytt Katrine Moholt fyller 50: Ikke redd for å bli gammel

Katrine Moholt fyller 50: Ikke redd for å bli gammel

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Vi kjenner Katrine Moholt fra en rekke tv-konsepter. Denne høsten fyller hun 50.

Katrine Moholt er egentlig utdannet skuespiller, men er nok mest kjent for de mange programleder-stillingene hun har hatt i kjære programmer som Gjett hva jeg gjør, Allsang på Grensen, Skal vi Danse og Jakten på Kjærligheten. For tiden er hun og datteren, Evelina, med i «Forræder».

Neste oppgave for Katrine på tv-ruta er Sankthansaften: Da inviterer programlederne Andreas «TIX» Haukeland og Katrine Moholt til «Sommerfest fra Telemark». Programmet er blitt en slags tradisjon på TV 2, og i år har Katrine Moholt og Andreas «TIX» Haukeland fått en felles sommerjobb når de blir årets programlederduo for showet fra Lunde sluse i Nome.

– Jeg gleder meg masse og jeg føler at jeg tar opp «Allsang»-tradisjonen. For meg er det ingen sommer uten TIX, Staysman og mange av de andre fantastiske artistene vi har med oss. Jeg føler virkelig at vi har med oss kremen av norske artister, så vi lover en real folkefest! Jeg og Andreas kjenner hverandre godt, så det blir veldig gøy å gjøre dette sammen, sa Katrine Moholt i en pressemelding fra TV 2 da det ble kjent at hun var en av programlederne.

Senere i år skal hun også lede et program om barneoppdragelse.

I år fyller den populære programlederen 50. Det skjer året etter at hun avsluttet to viktige kapitler i karrieren. Hun ledet «Allsang på grensen» for aller siste gang, og ga seg som programleder for «Skal vi danse» som deltaker i «All stars»-sesongen. 

– Jeg ledet «Skal vi danse» i 10 år, og «Allsang på grensen» i 16 år. Så det er fryktelig morsomt å få lov til å være med å skape dette foreldreprogrammet. Det føles viktig og meningsfylt, sier hun til ukebladet Her og Nå.

Hun legger også til at hun kjenner på takknemlighet i forbindelse med at hun har nådd den milepælen et halvt århundre er.

– Jeg har mistet mange venner underveis. Venner som har gått bort lenge før de fylte 50. Så jeg er ikke redd for å bli gammel. Jeg er ikke redd for de rynkene. Jeg tenker at det er livet som kommer, og det er jeg så takknemlig for, sier Katrine Moholt til ukebladet.

LES MER:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com