Hjem Dyr Katt adopterte pinnsvinbabyer – se de søte bildene

Katt adopterte pinnsvinbabyer – se de søte bildene

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den russiske katten Musya ble verdenskjent for sin omsorg ovenfor et forlatt kull pinnsvinbabyer.

Hvorfor gjør dyr som de gjør? Mye av dyrs atferd tilegnes deres instinkter men hvor går egentlig grensen mellom instinkt og nestekjærlighet?

Det virker jo i utgangspunktet obskurt at en katt skal bry seg om hvordan det går med en flokk babypinnsvin som er foreldreløs. Uansett hva man mener, så må jeg si at det er rørende å se hvordan denne katten tar seg av en annen dyrerase.

Foto: Youtube / RT UK

Fostermor til 8

Katten Muska adopterte de åtte pinnsvinene etter at moren deres ble drept av en gressklipper, skriver BBC.

De små babyene tok ikke til seg næring fra flaske og dyreparken Sadgorod Zoo begynte å bli rådløse. I et ambisiøst forsøk plasserte de katten Muska, som nylig hadde hatt kattunger og derfor fremdeles melk, hos pinnsvinene.

Og det virket! Pinnsvinene drakk som bare det.

Foto: Youtube / RT UK

Katten diet alle pinnsvinbabyene og ble værende hos dem hver natt i over en uke. Dette reddet sannsynligvis livet til de små krabatene.

Foto: Youtube / RT UK

Instinkt eller nestekjærlighet, ikke vet jeg. Har det egentlig noe å si? Nedenfor kan du se et bedårende videoklipp av katten og pinnsvinene. Del gjerne videre om du synes dette var rørende!

LES OGSÅ: Hund redder to år gammel gutt fra å fryse ihjel

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com