Forsiden Dyr Katt går 2 mil for å gjenforenes med familien sin - da...

Katt går 2 mil for å gjenforenes med familien sin – da tar de han med til dyrlegen for avliving

Hunder og katter seg på oss som familien sin. Om mennesker ser på dyrene sine som en av familien varierer nok veldig. Katten Toby var uønsket av familien der han bodde. Han gikk ikke overens med deres andre katter. De ønsket derfor å gi han vekk.

Toby ble gitt til en ny familie, problemet var bare at den lille krabaten slett ikke ville ha noe ny familie. Han var glad i de han var hos, han.

toby
Foto: YouTube

Reklame

Han dro sin vei fra sin nye familie og gikk hele 12 mil tilbake til sin gamle familie. Da han kom frem ble han ikke møtt med kjærlighet, men ble tatt med til dyrlegen for å bli avlivet.

Tara Lynn, direktør for  SPCA of Wake County, en organisasjon for hjemløse dyr forteller til The Dodo:

– De tok han til dyrlegen for å avlive katten. Det var bare så hjerteskjærende å vite at han dro hele den lange veien tilbake til familien sin og det var deres svar.

toby
Foto: YouTube

Dyrlegen nektet å ta livet av Toby. Han synes det var en så spesiell katt,derfor ringte de SPCA, som reddet Toby og ga han medisiner og behandling for infeksjoner. De gjorde han klar til å finne et nytt hjem hvor han kunne være for alltid.

LES OGSÅ
4 år gammel jente ringte nødnummeret - "Mamma sitter med lukkede øyne i sofaen"

toby
Foto: YouTube

Bildet over ble postet på sosiale medier sammen med historien om den nå hjemløse katten. I følge SPCA, stoppet ikke telefonen deres å ringe. Det var så mange som ville ha Toby i familien sin.

Michele Puckett fra North Carolina, reiste for å besøke Toby for å se om de to matchet. Det gjorde med en gang og Michele adopterte Toby.  Hun synes Toby er en fantastisk katt og er så glad for å ha fått han som sin katt.

toby
Foto: YouTube

Heldigvis endte det godt for Toby. Husk – DU er hele livet til kjæledyret ditt, det må du aldri glemme.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT