in , , ,

Katt med grettent blikk ble oversett på dyresenteret – helt til Fransisca kom og det var kjærlighet ved første blikk

Instagram/bebbybeansprout

Da Francisca flyttet inn i sitt nye hjem, ønsket hun å adoptere en katt. Dagen da hun fikk øye på en katt fra det lokale dyrevernsenteret ble livene til både Fransisca og katten Bean forandret for alltid.

-Hun så helt spesiell og søt ut, og jeg visste at jeg måtte møte henne, sier Francisca til nettstedet Love Meow.

Katten, som viste seg å hete Bean, ble funnet vandrende rundt på en forlatt industritomt i fjor. Hun hadde masse sår etter slosskamper og flere andre helseproblemer. Dyrevernsenteret reddet livet hennes da de tok henne inn og pleide henne tilbake til helbred.


Bean ble lagt ut på oversikter over dyr som er mistet og funnet, men ingen kom for å hente henne. Dermed endte hun opp i omplasseringsstallen. Den søte blandingskatten med det eksotiske utseendet ventet tålmodig på at noen skulle ta henne opp og ta henne med hjem.

Etter en måned så Francisca katten som tittet på henne gjennom vinduet på dyresenterets nettside.

Foto: privat

– Jeg skrev til senteret. De ringte meg tilbake og spurte om jeg var sikker på at Bean var katten jeg ønsket å møte, fordi ingen noen gang hadde vært interessert i henne, forteller Francisca til Love Meow.

– Jeg ble opprevet ved tanken på at ingen ville ha henne. Så jeg avtale tid med dem, og var bare enda mer bestemt på å møte henne, sier Fransisca.

Francisca ventet å se diger katt på 10 kilo, men Bean viste seg å være en liten liten pus med det vakreste blikket. Så snart Francisca kom inn i rommet, hoppet Bean av sengen sin og gikk bort og bgynte å gni ansiktet hennes mot hele menneskevennen som hadde kommet til henne.

Foto: privat

– Hun var mer perfekt enn jeg kunne ha forestilt meg. Hun var en som en liten baby på 3-4 år. Tårene rant nedover kinnene mine da hun gned seg mot beinet mitt, sier Francisca til Love Meow.

Francisca satt sammen med Bean i mange timer, og orket ikke tanken på å forlate henne på dyrevernsenteret en natt til. Bean var også veldig betatt av mennesket som hadde kommet og gitt henne oppmerksomhet. Fransisca tok Bean med seg hjem til Beans nye for-alltid-hjem.

– Hun gjorde som hun var hjemme helt fra første sekund. Hun la seg på sofaen og sov litt, og koste seg sånn at det så ut som om sofaen var det mest behagelige hun noensinne hadde opplevd, forteller Francisca.

For å ta igjen tapt søvn, lå Bean og sov i timesvis. Og når hun våknet begynte hun å utforske. Jeg var bare så glad og takknemlig for at hun endelig var hjemme.

Den kvelden hoppet Bean oppi sengen til mennesket sitt, krøllet seg sammen ved siden av Francisca og sovnet.

Foto: privat

– Hun har ikke forlatt siden min siden dengang. Hun venter til og med på meg rundt midnatt for at jeg skal komme å legge meg hvis jeg er litt sent ute, sier Francisca.

I starten var Bean veldig klengete, men etterhvert som ukene gikk og katten skjønte den hadde funnet et menneske som ikke ville forlate henne, lot hun sin indre diva komme ut. Idag er hun «Dronningen av huset».

– Når jeg jobber hjemmefra er hun ved siden av PCen hele dagen, selv om favorittstedet er et helt annet sted, sier Francisca som legger til at når hun går på jobb, klatrer Bean opp til vinduet og følger Fransisca med blikket til hun ikke kan se henne lenger.

Foto: privat

– Hun er hele verden for meg og er søt og rar. Jeg har ikke ord på hvor høyt jeg elsker henne. Redning fungerer begge veier. Bean hjelper meg gjennom de verste dagene, sier Francisca.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Denne helgen er det tid for lusesjekk av barna

Prinsesse Ingrid Alexandra friskmeldt etter korona – slik var sykdommen for henne