Hjem Dyr Katta arvet 13,5 millioner kroner, og tjener dessuten gode penger selv
Dyr

Katta arvet 13,5 millioner kroner, og tjener dessuten gode penger selv

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det er nå fire år siden den legendariske motedesigneren Karl Lagerfeld døde i en alder av 85 år. Hittil har man ikke visst veldig mye om de økonomiske disposisjonene i testamentet hans. Men det har hele tiden vært på det rene at hans kjære katt, Choupette, var tilgodesett med betydelige midler.

Ifølge Daily Mail var Lagerfelds formue anslått til rundt 178 millioner pund da han døde. Det tilsvarer nesten 2,4 milliarder kroner. Ferske anslag viser imidlertid at formuen trolig er nærmere 400 millioner pund, altså 5,37 milliarder kroner.

Men hvem som arver gigantformuen etter Chanels tidligere sjefdesigner er fortsatt ikke helt klart. Den britiske avisen peker på flere personer de mener vil arve milliardformuen. Den ene er den britiske aristokraten Lady Amanda Harlech, som i en årrekke ble betraktet som en av Lagerfelds aller nærmeste rådgivere.

Det er også ventet at Karls bodyguard og sjåfør Sebastien Jondeau, samt modellene Baptiste Giabiconi og Brad Kroenig vil arve en del av formuen. De tre var ifølge den britiske avisa som sønner for motedesigneren.

Tre sentrale medarbeidere i Chanel ventes også å bli tilgodesett, sammen med prinsesse Caroline av Monaco og forfatteren Sandy Brand.

Det vi helt sikkert vet, er at Karl ikke døde uten å forsikre seg om at hans kjære katt ble tatt godt hånd om: Den 11 år gamle katten, av rasen Hellig Birma, heter Choupette. Etter at Lagerfeld døde flyttet Choupette til Lagerfelds tidligere hushjelp, Francoise Cacote. Hun oppdaterer kattens populære instagramkonto, der Choupettes 160 000 følgere kan følge med på kattens liv.

Ifølge Daily Mail har Cacote har fått 13,5 millioner kroner til disposisjon for å passe på at Choupette har det bra frem til sin død. Og ikke nok med at katten har fått en gigantarv – den tjener mer penger enn folk flest på sine ettertraktede produktserier og modelloppdrag. Nylig var Choupette avbildet i Vogue, på armen til Naomi Campbell.

Om den jetfly-vante katta dro til New York for å delta på årets Met Gala, der hennes tidligere eier Karl Lagerfeld ble hedret, er uvisst. Men hun har åpenbart råd til både flybillett og hotell…

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com