Hjem Viralt Katteeieren har fått nok – nå får det spesielle skiltet stor oppmerksomhet

Katteeieren har fått nok – nå får det spesielle skiltet stor oppmerksomhet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Dansken har mistet tre katter på grunn av mennesker som kjører for fort i nabolaget hans. Nå tar han grep for å få folk til å bremse ned.

Den katteglade mannen har sett seg lei på at mennesker kjører fort gjennom nabolaget. For hans del har det betydd at tre av kattene hans har blitt påkjørt og mistet livet.

Jess Juul Hansen har bodd i det samme nabolaget med sin kone i 18 år. I løpet av de årene har de blitt påkjørt bakfra to ganger i bilen sin i forbindelse med svingen inn i huset deres, som ligger rett ved veien hvor fartsgrensen er 60 kilometer i timen. Men mange bryter fartsgrensen.

Tre katteliv er tre for mye mener Jess.

– Det er ikke gøy å hente dem der ute, og det var ikke så gøy en jul, sier han til TV2 Østjylland og forteller videre at mange har klampen i bånn på dette strekket.

LES OGSÅ: Politiet fikk høre om «fotofellen» til Stig – Dro rett ut for å ta bilder

– Cirka 3-400 meter herfra hamres ofte gasspedalen i bunn. Spesielt ille er det på kvelden. Folk kjører veldig fort her ute. Det er en stor og bred vei som inviterer til det.

Skiltet som får oppmerksomhet

Han har nå fått laget et varselskilt med en katt på, som han nettopp har satt opp ved veien.

«Her bor det en verdifull katt uten kjennskap til trafikkreglene», står det på skiltet i som er plassert langs grøftekanten.

– Vi har snakket lenge om vi kunne gjøre noe. Vi har sett andre steder at en familie som bor inntil en vei har satt opp et skilt med barna sine på og beskjed om å kjøre forsiktig, sier Jess Juul Hansen og forteller videre at han håper dette kan roe ned bilistene.

– Vi håper at det kan bidra til at folk tenker seg om to ganger, sier Jess Juul Hansen.

LES OGSÅ: Denne norske barnehagen bruker et skilt som foreldre over hele landet bør se!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com