Hjem Dyr Katten ble mishandlet slik at hun ble lam i bakbena. Med bare forbena dro hun seg videre for å finne igjen barna sine!
Dyr

Katten ble mishandlet slik at hun ble lam i bakbena. Med bare forbena dro hun seg videre for å finne igjen barna sine!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Denne kattemoren er lam i bakbena, men ingenting kan stoppe henne fra å være sammen med ungene sine. Til tross for mishandlingen hun ble utsatt for klarte hun å dra seg selv etter forlabbene for å lete etter sine små.

Møt Princess og kattungene hennes.

Dee Walton er eieren av en dyreorganisasjon i Australia kalt Sawyers Gully Animal Rescue. Forrige måned ble Dee oppringt av en dame som fortalte at hun hadde matet en løskatt med kattunger den siste tiden. Men nå hadde en nabo drept kattemoren. Hva skulle man gjøre med de stakkars barna?

«Jeg ble informert om at naboen hadde grepet kattemoren i halen og dengt den gjentatte ganger mot en bil,» forteller Dee Walton til The Dodo. «Han fortsatte helt til han antok at katten var død.»

Det enste gale katten hadde gjort var å gå inn i feil manns hage – og bli tatt.

Da Dee Walton mottok denne telefonen hadde allerede en annen dyreorganisasjon blitt varslet og hentet kattungene.

Kattemorens kropp ble liggende hvor den ble etterlatt av naboen. Men neste dag skjedde det noe oppsiktsvekkende.

Princess våknet, hun var ikke død! Men bakbena var blitt lam som følge av den grusomme mishandlingen. Med bare forbena dro katten seg til det stedet hun sist hadde sett kattungene sine. «Det må ha tatt henne enormt lang tid å dra seg tilbake etter bare forbena,» sier Dee Walton.

Men Princess trosset smertene, ingenting skulle stoppe henne fra å treffe barna igjen. Dette er virkelig et bevis på morsinstinkt!

Og Princess ønske ble oppfylt. Da man oppdaget at hun levde ble hun bragt til organisasjonen som tok vare på ungene hennes. Da viste det seg også at Princess hadde en chip og man kunne kontakte hennes opprinnelige eier. På grunn av lammelsen i bakbena og de vanskeligheter det vil medføre sa eieren fra seg katten. Det var bedre at noen som kan tilrettelegge for katter med funksjonshemminger tok seg av katten og kattungene.

Historien til denne katten rørte Dee Walton så sterkt at hun bestemte seg for å bringe Princess og kattungene hjem til seg selv.

Princess vil dessverre forbli lam resten av livet. Hun kan ikke gå på do på egenhånd og trenger mye hjelp i hverdagen. Heldigvis har hun funnet et hjem som tilbyr slik hjelp hos Dee Walton. Kattungene blir også boende frem til de er gammel nok til å kunne få egne hjem.

Politietterforskningen av saken har ført til til arrestasjon av mannen som mishandlet katten. I følge en nylig Facebook-oppdatering er planen å skaffe en spesialtilpasset rullestol for katter slik at Princess lettere kan bevege seg.

«Princess er en fighter. Hver dag minner hun meg på at man aldri skal gi opp. Jeg tror disse kattungene ga henne nok styrke til å leve videre,» sier Walton.

Del gjerne denne unike historien om viljestyrke og morsinstinkt med vennene dine! 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com