søndag, mai 31, 2020

Katten ble holdt fanget i et bur mesteparten av livet – Fikk endelig et trygt og kjærlig hjem

Mest lest nå

Katter har 9 liv.

Dette uttrykket blir ofte brukt, og ikke helt uten grunn. Kattene har en tendens til å unnslippe farer, falle fra store høyder uten å bli skadet og finner andre måter å komme seg unna på.


Foto: Imgur

Denne historien gir enda mer kredibilitet til ordtaket om katters 9 liv. Den handler om katten Lovebug, som bodde i et lite bur i minst 3 av sine 9 liv. Kattens første eier var en kvinne som hadde psykiske lidelser, som dermed dessverre ikke klarte å ta seg av henne på en god måte. Hun holdt katten fanget i et lite bur i årevis.

Katter trenger frihet, mulighet til å gå ut og utfolde seg i naturen. De har stort behov for å utforske, og gjemme seg når de føler seg truet eller sårbare. Dersom de ikke får det, kan det påvirke deres mentale og fysiske helse veldig negativt. Det fikk dessverre stakkars Lovebug erfare.

Heldigvis fikk Lovebug oppleve frihet til slutt

Patty kom over katten og ville veldig gjerne adoptere den. Det fikk hun lov til av organisasjonen som hadde tatt katten fra sin første eier, Furry Nation Salvation Association.

Foto: Imgur

Etter hvordan den stakkars katten hadde blitt behandlet, er det rart den ikke har blitt til et redd og aggressivt dyr. Til tross for alt hun har vært gjennom, var kattens reaksjon utrolig. Det virker som om den skjønne pusen er takknemlig for å endelig ha fått en eier som behandler den med kjærlighet.

Sårene hun tidligere hadde har blitt mindre synlige. Tykk pels har vokst tilbake, og det virker som om kattens hjerte har blitt myknet opp.

Foto: Imgur

Den vakre katten kan ikke få nok av sin nye eier, og koser med henne hele tiden. Hun er et bevis på hvor mye kjærlighet et kjæledyr kan gi, til tross for at de har hatt det fælt tidligere i livet. Kanskje du vil vurdere å adoptere et dyr fra et mottak som tar i mot dyr som ikke har hatt et bra hjem. Du vil nok ikke angre.

Del gjerne artikkelen om du også er en katteelsker.

129,763FansLik
1,359FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter