in ,

Katten Coby har 1,8 millioner følgere – ser du hvorfor?

Katten Coby har 1,8 millioner følgere på Instagram. Det er uvisst hvor mye penger han tjener, men anslagene strekker seg opp mot fem millioner dollar i året.

Internett flommer over av kattebilder i alle fasonger. Blant alle disse ble den fluffy, hvite katten Coby nylig trukket frem av magasinet Time som den muligens vakreste katten av alle kattene på internett.

Eieren Rebecca Schefkind forteller på bloggen sin at hun startet kattens instagramkonto mest som en spøk. Men plutselig hadde katten over en million følgere, og hun fikk tilbud om sponsorkampanjer. Da begynte hun å ta det litt mer seriøst.

View this post on Instagram

A post shared by Coby The Cat (@cobythecat)

Schefkind jobber som Art Director for reklamebyrået Venables Bell & Partners, som har kunder som Audi, Reebok, PlayStation og CelebrityCruises på kundelisten. Profesjonaliteten til katteeier Schefkind kommer tydelig til uttrykk på Cobys instagramkonto.

View this post on Instagram

A post shared by Coby The Cat (@cobythecat)

Coby som er født i 2015 er nå fem år gammel. Han bor i California, og er av rasen britisk korthår. Ifølge kattemat-produsenten Hills Pet er dette en livlig, hengiven kattesort. De er lidenskapelig lojale, og i en britisk korthårskatt finner du en god følgesvenn.

Katterasen er muskuløs og har en kraftig beinbygning. Den har også et karakteristisk rundt, tykt utseende. Pelsen til den britiske korthårskatten er tykk og tett.

Under ser du Coby på jobb i en reklamekampanje for å få flere blodgivere:

LES OGSÅ: Katten reagerer når Trump dukker opp på skjermen – over 1 million har sett klippet

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Politikvinne finner sulten og forsømt baby – velger å amme den selv

Jo Nesbø

Strømmegiganten HBO skal lage tv-serie av Jo Nesbø-roman