Hjem Dyr Katten hadde vært borte i åtte måneder da eieren kjente igjen et mjau over telefonen

Katten hadde vært borte i åtte måneder da eieren kjente igjen et mjau over telefonen

En familie har blitt lykkelig gjenforent med katten de meldte savnet for åtte måneder siden. Og historien bak er noe av det mest utrolige vi har hørt.   

Rachael Lawrence ringte veterinærklinikken Vets4Pets fordi katten henens Torvi nylig hadde blitt operert. Det var da hun hørte et mjau i bakgrunnen.

Hun dro øyeblikkelig kjensel på det mjauet og spurte dyrlegen om katten i bakgrunnen, men fikk vite det var en hjemløs katt som hadde blitt brakt inn for en uke siden.

Rachael avsluttet samtalen, men klarte ikke å slutte å tenke på mjauen og lurte på om den kunne ha tilhørt barnaby, katten hennes som hadde forsvunnet for åtte måneder siden.

Hun ringte tilbake for å spørre om den herreløse katten var svart med en karakteristisk hvit flekk av pels på bakfoten, men kunne ikke tro det da veterinæren fortalte henne at beskrivelsen stemte.

Da hun kom til veterinærkontoret hadde hun tatt med seg bilder av Barnaby – og fikk bekrefte det helt utrolige sammentreffet.

Jeg kunne ikke tro det

– Jeg kunne ikke tro hva som skjedde. Jeg bare gråt da jeg så ham,… jeg hulket og hylte. Jeg kunne bare ikke tro det, sier Rachel ifølge BBC om den utrolige gjenforeningen med Barnaby som hadde vært på rømmen i åtte måneder da hun hentet han på veterinærklinikken. 

Trebarnsmoren ringte barna sine på en videosamtale, og holdt opp familiekatten til dem og sa «Se hvem jeg har»

Rachael hadde betalt chipping og sporing av Barnaby, slik at hun skulle kunne spore opp katten på nettet om han noen gang skulle bli savnet. Hun hadde betalte for tjenesten og registrerte chippen, men det var først da Barnaby forsvant at hun oppdaget at brikken faktisk ikke fungerte.

Før hun forlot veterinæren sørget hun for å få chippet katten på ny. 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com