Hjem Dyr Katten har funnet seg en helt spesiell venn som følger etter han inn katteluken

Katten har funnet seg en helt spesiell venn som følger etter han inn katteluken

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Katten smyger seg inn gjennom katteluken, den lister seg forsiktig inn og ser litt ekstra lur ut når han får øye på eieren sin. Kanskje den vet at dette faktisk er litt spesielt?

Katten har nemlig vært ute på tur. Han har vært i skogen og funnet seg en ny, spesiell venn. Derfor får katteeierne seg litt av et sjokk når de ser hvem som kommer smygende inn katteluken etter katten.

For alle som har eller har hatt katt er det kjent at familiens firbente venn gjerne kommer hjem med små «gaver», som oftest en fugl eller en mus, som den stolt ønsker å vise frem til familien sin.

Katter er fantastiske dyr, men akkurat når det kommer til det å dra med seg dyr inn i huset, det kunne vi klart oss foruten.  Jeg tror ikke det er så populært hos noen som eier katter, og katten får gjerne ikke helt den reaksjonen den kunne tenke seg når den kommer hjem med dagens fangst. Noen som kjenner seg igjen?

En ny venn

I dette tilfellet har katten i huset med seg hjem noe helt annet enn hva den vanligvis kan finne på å komme hjem med. Det lille filmklippet av katten som du kan se nedenfor ble delt på nettet for en del år siden. Klippet viser når katten kommer hjem med en venn på slep. Sammen kommer de inn i huset og gir menneskene i huset et aldri så lite sjokk.

En herlig liten historie!

Se det morsomme klippet nedenfor og del det gjerne videre med andre som fascineres av dyr!

SE OGSÅ: Katt adopterte pinnsvinbabyer – se de søte bildene

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com