Hjem Dyr Katten Jordan er på tjuveri-raid hver natt – har kommet hjem med over 80 par sko

Katten Jordan er på tjuveri-raid hver natt – har kommet hjem med over 80 par sko

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Katter har rykte på seg for å være litt slu og kalkulerende dyr. Huskatten Jordan lever opp til ryktet bedre enn de fleste.

Når BJ Ross står opp om morgenen vanker det ofte «gaver» fra katten Jordan. Katteeiere flest er neppe ukjent med at husets kjæledegge kan finne på å ta med både fugler og mus som «gave» til huset. Men Jordan nøyer seg ikke med det: Denne katten stjeler sko fra hele nabolaget!

Det var i januar Ross syntes det plutselig hadde begynt å hope seg opp mistenkelig mange sko i hagen. Til å begynne med tenkte hun ikke over det og kastet dem. Men så gikk det opp for henne at skoene var gaver fra Jordan.

– Vi har sannsynligvis fått rundt 80 sko, uttaler Ross til the Dodo. Hun forteller at katten også har tatt med seg baseballhansker, kne- og albuebeskyttere, diverse leker og en badedrakt fra de nattlige raidene i nabolaget.

Selv om katten med de lange klørne bare klarer å bære én sko om gangen kan han gjerne hente hjem både to og tre sko i løpet av natta. Jordan passer alltid på å få matchet parene.

Etterhvert som gavene hopet seg opp ble Ross mer og mer nysgjerrig på Jordans natteliv og kjøpte en GPS-sporer og et kamera som filmer katten når han kommer stolt hjem med «byttene»:

GPS-sporing viser ett av Jordans nattlige raid. Foto: Skjermdump, Instagram

I håp om å få levert tingene tilbake til de rettmessige eierne har Ross opprettet en Facebook-gruppe for Jordan slik at naboene kunne se om de kjente igjen tingene sine.

– Vi har funnet en eier så langt. Katten hadde tatt rundt seks par sko fra hennes! Hun kunne ikke tro at det var en katt. Hun trodde barna hennes hadde satt dem på feil sted, sier Ross.

På Jordans Instagram-profil kan du følge med på kattens nattlige eventyr.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com