in

Katten med det triste blikket gikk viralt – og det ble kø for å adoptere han

Skjermbilde: Petfinder.com

Den triste katten som søkte adoptivhjem gikk viralt på Thanksgiving. Dagen etter var det kø av mennesker som ønsket å adoptere han.

«Katten Fishtopher er ikke en fisk på land, men han er ute seg på hjelpesenteret. Han er veldig trist og deprimert og vil kun spise når han har selskap», slik startet beskrivelsen på Petfinder.com som er en adopsjonstjeneste for dyr.

Den fem år gamle katten ble funnet lett forkommen. Han beskrives som en søt, omgjengelig og rolig hankatt, som elsker å være kjæledyr.


Katten som ser så bunnløst ulykkelig fikk imidlertid en bildere skjebne da profilen hans hos Petfinder gikk viralt på Twitter.

Det gikk ikke lange tiden før Fishtopher hadde 168.000 likes og var retweetet 21000 ganger, skriver Today.com.

En rekke av de som engasjerte seg fortalte historier om sine egne adopterte kjæledyr – og anbefalte andre denne løsningen.

Like etter Thanksgiving kom gladmeldingen:

«Fishtopher gikk viralt på nettet med sitt triste og tykke ansikt. Vi hadde bokstavelig talt hundrevis av henvendelser fra folk som ønsket å adoptere, og folk sto i kø i morges! Vi er veldig glade i ham, men hvis du var interessert i ham, ikke vær redd. Vi har hundrevis av andre katter som er like fantastiske – og ønsker at folk skal komme og stå i kø for dem,» het det i en Facebook-oppdatering fra dyrevernsenteret der Fishtopher hadde midlertidig hjem.

FISHTOPHER HAS LEFT THE BUILDING!Fishtopher went viral online with his sad, fat face. We literally had hundreds of…

Posted by Homeward Bound Pet Adoption Center on Saturday, November 26, 2022

En av de mange som ble rørt av den triste katten på nettet var Laura Folts (22). Hun og kjæresten Tanner Callahan (24) hadde allerede snakket om å adoptere et kjæledyr. Som en spøk sendte hun tweeten med Fishtopher til kjæresten. Det hun ikke visste var at han sendte inn en adopsjons-søknad – og raskt hørte tilbake fra krisesenteret der katten bodde.

Paret kjørte i to timer for å hilse på katten. De forteller Insider at de passet på å komme i god tid før senteret åpnet, for de skjønte det ville være kø – og de ville være først i køen. Antakelsen var ganske riktig: Allerede da senteret åpnet, sto det ti stykker der for å hilse på Fishtopher.

– Alle fikk klappe han, men vi var de heldige som fikk ta han med hjem, sier Laura til Insider.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Lavt billettsalg gir flere avlyste julekonserter

Da 56-åringen sporet opp sin biologiske far på pleiehjem, flyttet hun faren hjem til seg