Hjem Dyr Katten nektet å motta mat med mindre den kunne bæres
Dyr

Katten nektet å motta mat med mindre den kunne bæres

Del
X

En mors kjærlighet kjenner ingen grenser, og da spiller det ingen rolle om man er menneske, fugl eller firbent med pels. Kjærligheten til ungene overgår alt!

Slik er det også med den kinesiske villkatten Donsuk, en katt som er blitt foret av tilfeldige mennesker i nabolaget hun holder til i.

Foto: Youtube

Men ettersom tiden gikk, la spesielt en kvinne merke til noe med Donsuk. Hvis katten fikk maten servert på et fat eller i en skål, rørte hun det ikke. Samme hvor sulten hun var. Men hvis maten ble gitt til henne i en liten plastpose tok hun villig i mot. Og tok posen med seg!

Foto: Youtube

Så hver gang kvinnen matet de herreløse kattene sørget hun alltid for at Donsuk fikk sin porsjon i en liten pose. En dag tok nysgjerrigheten imidlertid overhånd, og hun bestemte seg for å følge etter Donsuk for å se hva hun gjorde med maten hun fikk.

Det hun fikk se fikk hjertet hennes til å smelte fullstendig. Maten var nemlig ikke til Donsuk selv.

Foto: Youtube

Det viste seg at Donsuk hadde fått kattunger – hele fem i tallet – men uvisst av hvilken grunn var kun en av dem fortsatt i live. Og maten var til den!

Kvinnen satt stille og så på Donsuk åpnet posen med mat til killingen, og lot den spise seg mett først før hun selv forsynte seg. Det var umulig å ikke la se påvirke av den utrolige handlingen kattemoren gjorde for ungen sin.

Foto: Youtube

En gang i mellom kan man ikke annet enn å bli rørt av hva folk gjør for herreløse dyr, men man kan bli minst like rørt av hva dyrene gjør for hverandre. Se videoen nedenfor og del den gjerne hvis du også synes det er en utrolig handling. Både av kvinnen og kattemoren.

https://youtu.be/cH8Wya0WiuE

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com