lørdag, juni 12, 2021

Katten reagerer når Trump dukker opp på skjermen – over 1 million har sett klippet

Mest lest nå

Mye kan sies om Donald Trump. Etter at han tapte presidentvalget mot Joe Biden har det tatt fullstendig av fra den snart tidligere presidenten.

Donald Trump utpekte seg selv til seierherre en rekke ganger i løpet av valget. Selv ikke i dag vil han innse tapet mot Biden, og gjør nå alt han kan for å lage oppstyr og stille spørsmål rundt valget.

Anklager om valgjuks, uttalelser om at Biden ikke er velkommen i det hvite hus, og andre påfunn og uttalelser strømmer nå ut fra Trump.


I en av hans siste innlegg på Twitter kommer han med anklager mot selskapene som lager vaksiner mot koronaviruset. Gårsdagens nyhet om at en vaksine skal være 90% effektiv mot viruset mener han har vært klart lenge. Selskapene som produserer vaksinen har visstnok bare unnlatt å offentliggjøre nyheten før Biden ble president.

Mange har fått nok og sett seg lei uttalelsene og oppførselen til Trump. Og det er ikke bare mennesker som reagerer.

Et klipp av en katt som tydeligvis ikke liker Trump går nå viralt igjen på nettet. Nedenfor kan du se hvordan det så ut da denne katten oppdaget Donald Trump på tv-skjermen.

I skrivende stund har over 1 million mennesker sett klippet, og jeg kan ikke si annet enn at jeg fikk meg en god latter. Del gjerne videre om du også gjorde det!

LES OGSÅ: Katten har funnet seg en helt spesiell venn som følger etter han inn katteluken

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter