lørdag, januar 23, 2021

Katten Tiger forsvant for 11 år siden. Men så ble han endelig gjenforent med eieren sin

Mest lest nå

For 11 år siden opplevde Maggie Welz fra New York alle katteeieres mareritt. Katten hennes Tiger gikk ut en tur og kom aldri tilbake. Maggie trodde hun aldri skulle få se katten sin igjen. Men der tok hun feil.

En dag fikk Maggie en uventet telefon. I den andre enden var det en dame som kalte seg Carol O’Connell. Hun fortalte at hun hadde sett den samme katten streife rundt i nabolaget i tre år. Men at den kom aldri nært nok til at hun fikk tatt en god titt på den – før nå nylig. Det skriver Dyrevennene.

«Hvert år har han gått forbi huset mitt, og hvert år har han sett litt verre ut. Derfor skjønte jeg at noen enten hadde forlatt ham, eller at han hadde forsvunnet», sier Carol.


Foto: Privat

I overraskede god form

Da hun endelig fikk katten til å komme bort til seg, løftet hun den opp og tok den med seg til dyrlegen. Tiger ble undersøkt av en veterinær, og han var i overraskende god form til å ha vært på loffen i så mange år. Heldigvis var han også ID-merket, og etter litt research fant Carol ut at det var Maggie Welz som var eieren.

Maggie kunne nesten ikke tro hva hun hørte da Carol ringte. Hun forteller at Tiger bare var tre år da han forsvant.

katt
Foto: privat

Endelig hjemme

«Vi var helt knust da han forsvant. Ett år etter at han forsvant, flyttet vi til et nytt hus, ca. 10 kvartaler bortenfor fra det gamle. Vi ba de nye eierne om å gi oss beskjed hvis de så ham», forteller Maggie.

«Jeg aner ikke hvor han har vært alle disse årene, men jeg er sikker på at han kunne fortalt meg mange gode historier. Men nå er han hjemme, og her skal han være resten av livet», sier den lykkelige eieren.

Nedenfor kan du se et nyhetsinnslag om den rørende historien: 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter