fredag, juni 5, 2020

Kattepusen ville være med på flybussen: – Den så så snill ut

Mest lest nå

Sliter du med tørre og slitne føtter? Sjekk ut dette geniale trikset

Det er nok ingen overraskelse at føttene våre er svært viktige kroppsdeler, og følgelig også trenger stell og pleie for å fungere optimalt. Sunne...

Da bussjåfør Helge Madsen åpnet dørene på bussen, reiste kattepusen seg fra busskuret, og gikk rolig inn i bussen.

«Den gikk så forsiktig opp trappa og stod og så på meg. Da jeg spurte etter studentbevis, kikket han litt til på meg, så gikk han ut igjen og satt seg i busskuret igjen», sier Helge Madsen til NRK Sogn og Fjordane.

«Jeg var mest redd for at han skulle spørre om grupperabatt og at det plutselig hadde ramlet inn med kattunger», ler Helge.


Foto: helge Madsen

Har aldri opplevd å få katt ombord

Det var på søndag at Helge Madsen kjørte den vanlige ruta til flybussen. Han var på vei til Førde lufthavn Bringeland. Helge forteller at det hele tok et par minutter. Han fikk fisket frem mobilen, og tatt et bilde av den søte pusekatten på vei inn i bussen.

Helge har jobbet som bussjåfør i rundt fem år. Han har tidligere kjørt ekspressbussen til Oslo, men de siste årene har han kjørt lokale ruter i Sunnfjord. Han har aldri tidligere opplevd å få katter om bord.

«Hunder er ganske vanlig, men vi har ikke katt liggende inne på billettmaskinen, for å si det slik», ler han.

Kanskje det ble for dyrt?

NRK skriver at den lille krabaten kanskje fant ut at flybilletten lå igjen hjemme. Eller kanskje den syntes bussen var litt i dyreste lager. Et annet alternativ kan være at pusen egentlig ventet på bussen til Bulandet. Der er det nemlig blitt oppdaget mus i hopetall de siste månedene.

«Kanskje han venta på en rimeligere rute? Reiser en lokalt, er bybussen rimeligere enn flybussen. Fra Vieåsen til sentrum er det rundt halve prisen», sier Helge.

– Den så så snill ut

Bussjåføren forsikrer at dersom pusen ikke hadde snudd og gått ut selv, hadde den ikke fått blitt med på turen.

«Det hadde nok gått greit å få den ut. Den så så snill ut der han kom så rolig og forsiktig opp trappa», sier Helge.

LES OGSÅ: Har du en gammel katt i huset? Da må du gjøre dette

129,790FansLik
1,372FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter