onsdag, juli 8, 2020

Kattungen Fluffy kom hjem med skuddskader i skulderen

Mest lest nå

Karianne Westerdahl Skreden fra Levanger i Trøndelag slapp ut den halvt år gamle kattungen Fluffy, mandag morgen. Da hun skulle slippe den inn en time senere, lå Fluffy blodig på trappen.

– Jeg tenkte hun ville inn, men så jo at hun blødde ganske kraftig og hadde en fot som var skadet, sier Karianne til TV 2. Det var Trønderavisa som først skrev om saken.

Karianne trodde først at Fluffy hadde blitt påkjørt. Men etter en undersøkelse ved Levanger Dyreklinikk fikk familien et helt annet svar.


– Røntgenbildene viste at det var skudd som satt i venstre skulder, sier trebarnsmoren.

I dag mellom klokka 0800 og 0900 ble katta vår Fluffy skutt. Hun har to skuddsår, et i halsen og et på skuldra. Dette må…

Publisert av Karianne Westerdahl Skreden Mandag 23. mars 2020

Usikker fremtid for Fluffy

Fluffy ble operert, men det er usikkert hvordan det kommer til å gå med henne.

– Hun ble jo operert samme dag, og har jo vært veldig dårlig etterpå. Den ene foten har hun ikke noe følsomhet i. Så jeg er veldig spent på hvordan det blir. Vi må gi henne et par dager til for å se hvordan det går, sier Karianne.

Mandag ettermiddag, la Karianne ut et innlegg på Facebook for å spre informasjonen og advare andre om at sånt kan skje.

– Litt av grunnen til at jeg delte det og sa ja til at det kunne komme i avisen, er jo fordi jeg tenker at det er litt fint at folk vet, og ikke minst er muligheten større for å finne gjerningspersonen. Så får jeg bare håpe at det ikke skjer noen flere, for det er ganske så grusomt, sier hun.

Hadde hørt skudd

Familien bor i et eldre boligområde på Neset i Levanger, med hus på alle kanter.

– Det var ei som skrev at hun hadde hørt noen skudd, men det er vagt og jeg vet ikke noe mer om det. Jeg har jo meldt det til politiet, så det tenker jeg er deres jobb. Jeg skal ikke drive noe etterforskning selv, sier Karianne.

Politiet i Steinkjer bekrefter ovenfor TV 2 at saken er under etterforskning.

130,124FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter