søndag, desember 5, 2021

Kattungen har blitt en internett-sensasjon: Kan du se hvorfor?

Mest lest nå

En bedårende katt født med fire ører tar Instagram med storm om dagen og har fått tusenvis av fans .

Kattungen, som heter Midas, kommer fra Tyrkia og har allerede 33.300 følgere på Instagram. Eieren, Canis Dosemeci, sier ifølge den britiske avisen Daily Mail til FeMail, at katten fikk kontoen for tre uker siden, sa eieren hennes til FEMAIL.

Den fire måneder gamle katten er en «Russian Blue», og har fire ører på grunn av en genetisk mutasjon. Stort sett bruker tiden sin på å leke, sove og kose med familiens to labradorer, Suzy på 12 og Zeyno på 14.


Folk på nettet har blitt sjarmert i senk av den lille kattungen Midas, som har en hjerteformet hvit flekk på magen.

Fire ører er uvanlig, men kattens eier har ifølge Daily Mail fortalt at Midas har vært til sjekk hos en veterinær, og at hørselen hennes er helt perfekt.

Hun sa at katten hennes tilsynelatende ser sunn og frisk ut, men at den vil gjennomgå ytterligere kontroller om et par måneder for å forsikre om at det ikke er andre og mer problematiske mutasjoner om ikke er oppdaget ennå.

Og når vi ser på bildene av den lille hjerteknuseren som eieren deler på Instagram, så ser det ut til at lille Midas har det riktig så bra i sitt nye hjem.

– Hun er en veldig leken katt. Men veldig vennlig også. Hun sover hele dagen og er våken hele natten, sier eieren Canis ifølge den britiske avisa.

Matmor Canis kan også avsløre at katten elsker å sove på brystet eller skulderen hennes.

Kattungen har også utviklet et nært vennskap med hundene hun bor sammen med, og elsker å kose med dem.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
236FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter