Hjem Historier fra livet Kaydon (6) forsvant fra hjemmet sitt. Da letemannskapene fant ham, lå det noe helt spesielt ved hans side

Kaydon (6) forsvant fra hjemmet sitt. Da letemannskapene fant ham, lå det noe helt spesielt ved hans side

Seks år gamle Kaydon Leachs foreldre opplevde alle foreldres store mareritt da sønnen forsvant fra sitt hjem, og ikke kom tilbake da det ble mørkt.

Lille Kaydon bor i Tennessee i USA. En kveld forsvant han fra sitt hjem. Da det ble mørkt, ringte foreldrene politiet. De sendte umiddelbart ut en alarm om at et barn var savnet. Letemannskaper begynte å søke etter gutten i et område på 8 kilometer rundt guttens hjem. Det skriver nyhetskanalen WKYT.

100 mennesker deltok i søket, som holdt på hele natten gjennom og hele neste dag. Det ble også satt inn spesialstyrker og et militærhelikopter i søket.

Foto: Privat / Facebook

Regnvær hele natten

Den natten Kaydon var savnet, var det kaldt i luften, og regnvær. Både foreldrene og politiet fryktet det verste.

LES OGSÅ: Mandy (18) forsvant sporløst da hun gikk tur med hunden. 30 år etter, ble drapet oppklart

Men etter 22 timer ble Kaydon funnet, rundt 800 meter fra hjemmet sitt. Han hadde gått seg vill. Ved siden av Kaydon, lå hunden hans, en sort og hvit terrier ved navn Chula.

Da letemannskapene fant Kaydon, lå Chula tett inntil eieren sin, og knurret mot dem.

«Hunden knurret og glefset mot redderne da de gikk frem mot Kaydon», sier politisjef Jeff French i Blount County politidistrikt.

Chula hadde med andre ord passet godt på den lille gutten natten gjennom. Og selv om det var en kald og skummel opplevelse for den lille gutten, hadde han hunden ved sin side.

This is Kaydon Leach and his dog ChulaThey have been missing since around 6:30pm yesterday in the Top of The World…

Posted by Michelle Flanigan Hill on Tuesday, April 24, 2018

Veldig takknemlig

Kaydon frøs veldig da han ble funnet. Letemannskapene pakken han godt inn i jakker og bar ham hele veien tilbake til veien. Deretter ble han kjørt til nærmeste sykehus. Det har gått bare bra med Kaydon i ettertid, og foreldrene hans har kommet med en uttalelse der de takker alle som var involvert i letingen etter sønnen:

«Vi er så takknemlige ovenfor alle, fra det lokale politiet til de frivillige som hjalp oss med å finne Kaydon. All støtten vi har fått har vært helt fantastisk, til og med fra mennesker vi ikke kjenner. Vi verdsetter alle våre venner og naboer og ber om å få være alene i denne tiden, skriver de.

Nedenfor kan du se et nyhetsinnslag om saken: 

LES OGSÅ: Da to jenter forsvant i en snøstorm trodde alle at de var døde. 21 dager senere skjedde det et mirakel

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com