fredag, februar 28, 2020
Nyheter Kayla ble kastet ut av skolen etter at moren...

Kayla ble kastet ut av skolen etter at moren delte dette bildet

-

15 år gamle Kayla Keney ble kastet ut av den kristne privatskolen etter at moren delte et bilde fra Kaylas 15-årsdag. På bildet har Kayla på seg en genser med regnbue på, og foran henne står en regnbuekake.

Kaylas mamma, Kimberly Alford, la bildet ut på Facebook. Men etter et par dager, fikk hun en e-post fra rektor ved privatskolen Whitefield Academy i Kentucky i USA, Bruce Jacobson. Det skriver Dagbladet.

I e-posten stod det ifølge lokalavisa blant annet at regnbuefargene på bildet «vitner om en holdning til moral og kulturell aksept i strid med den troen som Whitefield Academy har.» Rektoren mente regnbuefargene koblet Kayla til den homofile Gay Pride-bevegelsen. Kayla ble så kastet ut av skolen.

Foto: Privat / Facebook

Ba om kake i forskjellige farger

På den kristne skolen er det regler mot homofil seksuell legning. Og dersom en elevs oppførsel utenfor skolen ikke stemmer overens med skolens regelverk, kan den aktuelle eleven straffes.

«Jeg kjenner meg dømt. Hun kjenner seg dømt, og det er utrolig leit for oss», sier moren og stiller seg undrende til hvordan skolen kan koble Kayla til Pride. Moren forteller at hun ba bakeriet bake en kake med forskjellige farger.

«Jeg hadde ingen baktanker, og da jeg gikk tilbake til bakeriet for å be om oppskriften sto det ingenting om presentasjon. Det sto bare «forskjellige farger», sier hun.

«Vi lærer barna våre om hva Jesus ville ha gjort. Hva ville han ha gjort her», sier hun videre.

Har brutt reglene flere ganger

Rektoren ved skolen forteller at Kayla ikke ble kastet ut kun på grunn av regnbue-bildet, men fordi hun har brutt reglene ved skolen flere ganger.

«Feilaktige medieoppslag sirkulerer og sier at den aktuelle eleven ble utvist fra skolen vår bare på grunn av ett innlegg i sosiale medier. Sannheten er at hun har brutt skolens regler flere ganger i løpet av de siste to åra», sier han, uten å ville forteller hva Kayla tidligere har gjort.

«Ordensreglene våre er i samsvar med andre private kristne skoler i vårt område. Det er uheldig at en av elevenes foreldre valgte å legge ut interne familiesaker i sosiale medier, og vi håper vår tidligere elev ikke blir påvirket negativt av det foreldrene hennes valgte å offentliggjøre om situasjonen hennes», sier han videre.

LES OGSÅMoren kastet ut sønnen fordi han var homofil, da skrev morfaren et brev som hylles verden over!

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Etter å ha blitt forlatt to ganger, fikk 11-åringen endelig en adoptivfar og et hjem

11 år gamle Anthony ble først forlatt av sine biologiske foreldre da han var to år gammel. Fire år gammel ble...

I dag fyller Thomas Numme 50 – se den herlige gratulasjonen fra Harald Rønneberg

"Jeg kunne ikke drømt om en bedre venn." Det skriver Harald Rønneberg i et innlegg på Instagram...

Kjære travle mennesker: – ta tilbake familiesammenkomstene

"Det har skjedd et dødsfall. Familiesammenkomster er i ferd med å svinne hen..." Slik starter innlegget til Alison...