Hjem Kjendisnytt Kelneren rater kjendiser han har servert: – Christina Aguilera er en kvinne av få ord

Kelneren rater kjendiser han har servert: – Christina Aguilera er en kvinne av få ord

Del
X

Kelneren bak Tik Tok-kontoen the_frenchtwins jobber på restaurant i Los Angeles. Dermed har han servert mange kjendiser. De som ikke oppfører seg får høre det i posten hans der han rater kjendisene.

– Du vet når du møter en fyr og han overhodet ikke er som du forventer? Det er overhodet ikke tilfellet med Jack Black for han er akkurat like kul og fin fyr som du forventer at han er, sier kelneren.

Tik Tok-posten hans, der Jack Black som er kjent fra blant annet School of Rock, Kung Fu Panda, Jumanji og Nacho Libre fikk 10/10 er likt av 1,7 millioner andre på det sosiale mediet.

Joel David Moore som spilte Owen i Dodgeball og utover det ikke har hatt mye suksess på lerret gjør heller ingen suksess i kelnerens rating. Han bestilte en drink, og før kelneren knapt hadde nådd å forlate bordet med bestillingen skal Moore ha ropt «hvor blir det av drinken min» etter den unge servitøren.

– Det kan hende han bare hadde en dårlig dag, sier The_frenchtwins på Tik Tok og gir han 2 av 10.

Dana White, som er president i den globale kampsportligaen Ultimate Fighting Championship (UFC), kom inn på restauranten til The Fremch twins sammen med UFC-kommentator og podcaster Joe Rogan.

– Lite visste jeg om at den kvelden skulle bli en at de mest minneverdige jeg har opplevd som servitør. De tipset meg 2.000 dollar sier servitøren.

Det tilsvarer litt over 20.000 norske kroner. Ikke uventet får de toppscore 20/10.

Basketlegenden Dennis Rodman har også vært innom restauranten. Han var helt midt på treet ifølge Tik Tok’eren som gir basketspilleren som ikke satte så veldig pris på å bli gjenkjent ratingen 5/10.

– Christina Aguilera er en kvinne av få ord. Jeg vil ikke nødvendigvis si hun er uhøflig, men null øyekontakt, hun snakket ikke for seg selv og andre måtte bestille for henne. Kanskje hun var sjenert, sier servitøren hennes og gir henne 6/10.

Da Mark Wahlberg kom innom kjente ikke kelneren han igjen før han skulle gå. Men det gikk opp for han hvem det var tidsnok til å gi han 10/10.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com