Hjem Helse Khloé Kardashian mener dette billige produktet holder rynkene unna

Khloé Kardashian mener dette billige produktet holder rynkene unna

Modell, forretningskvinne, TV-personlighet og designer Khloé Kardashian som mange kjenner fra reality-serien «Keeping up with the Kardashians» har absolutt ikke pengenød. Du vil kanskje derfor bli overrasket når du hører hvilket beauty-triks hun sverger til for å holde det sensitive øyepartiet rynkefritt.

Ikke bare er det billig og svært tilgjengelig – men om du kikker inn i badeskapet ditt er det ganske sannsynlig at du også har dette remediet.

39-åringen fra California kaste ikke bort pengene sine på dyre skjønnhetsbehandlinger. Et av knepene som hun ifølge nettstedet Bright Side skryter hemningsløst av i en YouTube-video, er både enkelt og billig. Men hun sier også at det har blitt en helt avgjørende del av skjønnhetsrutinen for å opprettholde det fantastiske utseendet som har gjort henne som berømt.

I stedet for kostbare øyesminkefjernere bruker superstjernen vaselin. Enkelt og greit! Den er skånsom nok til å brukes på den sarte huden på øyelokkene dine, og gir dessuten også både næring og fuktighet til huden.

– Jeg bruker vaselin rundt øynene hver kveld. Jeg tror det hjelper mot rynker og alt det der. Det er veldig billig og enkelt, sier hun i YouTube-videoen.

I tillegg er hun også påpasselig med å bruke solkrem. UV-stråler er som kjent noe som forårsaker tydelig aldring, så den har også en plass i stjernens daglige rutine for å opprettholde en jevn og ungdommelig hud.

Det er imidlertid ikke tilstrekkelig å bruke solkrem bare én gang om dagen. Faktisk anbefaler eksperter å bruke den på nytt hver annen til tredje time.

Khloé forklarer at hun aldri forlater huset sitt uten solkrem, og har solkrem som en del av den daglige hudpleierutinen.

– Jeg har solkrem i alle bilene mine. Jeg er også veldig opptatt av å bruke solkrem på hendene når jeg er i bilen – jeg vil ikke ha solflekker, sier hun.

  1. hud 1
  2. soilder

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com