søndag, januar 24, 2021

Kilder: Harry og Meghan angrer ikke på «Megxit» – dette var det Harry drømte om i årevis

Mest lest nå

Prins Harry (36) og Meghan Markle (39) angrer ikke på «Megxit», hevder den britiske historikeren Robert Lacey til People ifølge avisen Daily Mail.

Lacey har skrevet en rekke biografier om britiske kongelige, blant annet boken «Battle of Brothers» der han beskriver forholdet mellom Harry og William.

Det å komme seg bort fra «underdanighet» til prins William skal ifølge Lacey ha vært noe Harry har ønsket seg i årevis.


Les også: Meghan om spontanaborten: En syklus av ensom sorg

Prins Harry og Meghan
Prins Harry og Meghan

Hertugen og hertuginne av Sussex trakk seg fra de daglige pliktene i det britiske kongehuset i 2020. Robert Lacey hevder at han tror prins Harry rett og slett var lei av å være «innbytteren», og ønsket å komme seg ut av kongehuset og starte et nytt liv.

-Å forbli i kongehuset betyr underdanighet overfor alle som er eldre enn deg, uttalte historikeren til People ifølge Daily Mail. Han sier videre at Harry nå har gjort krav på sin egen identitet.

Les også: Prins Charles er rasende på Meghan og sønnene

En annen kilde nær hertugparet hevdet ifølge den britiske avisen at de to setter pris på å kunne fokusere på prosjekter som ligger deres hjerter nær, og å oppnå drømmen om å være økonomisk uavhengige.

– Meghan og Harry tok et skjebnevalg da de valgte det nye livet sitt, hevder kilden som legger til at de til tross for alt som har skjedd i år ikke angrer på at de flyttet til USA.

– Harry gjorde endelig det han har ønsket å gjøre i årevis, og å ha Meghan og Archie med seg var alt han kunne ha bedt om, sier kilden.

Les også: Hør lille Archies søte nyttårshilsen

Uttalelsene kommer etter at dronningens tidligere pressesekretær Dickie Arbite hevdet at prins Harry og Meghan Markle har fôret pressen med innhold. Den tidligere pressesekretæren uttalte tiol mediene at han synes det er spesielt at to personer som trekker seg tilbake fra kongelige plikter på grunn av mediepress samtidig driver og lekker til pressen hva de gjør.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter