Hjem Historier fra livet Martha fortalte ungene at pappa var død – Så ringte telefonen

Martha fortalte ungene at pappa var død – Så ringte telefonen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Først måtte Martha Margrethe Bringedal Thorsen fortelle barna at pappa var død. Det var det familien trodde i halvannet døgn – til de fikk telefon fra ham på FaceTime.

Legene på privatsykehuset i Thailand der Kim Kaspersen fra Haugesund nå behandles, mener det forrige sykehuset ikke har gitt Haugesunds-mannen rett behandling. Det koster han trolig et bein. Og at han i det hele tatt er i live er en ren tilfeldighet: Han fikk med seg alt, kunne se og høre at legene snakket – men han klarte ikke å bevege seg. De trodde han var død til en av legene oppdaget at han beveget på tunga. Dermed ble Haugesundsmannen lagt i kunstig koma.

Kim Kaspersen som Martha Margrethe Bringedal Thorsen har en 10 år gammel sønn sammen med var på det som skulle være en hyggelig ferie i Thailand. Ifølge Haugesunds Avis var han ute og kjørte scooter med kompisene da bakhjulet falt av. Kim endte på sykehus.

29. april i fjor fikk Bringedal Thorsen telefon fra sykehuset om at faren til hennes ti år gamle sønn var lagt i kunstig koma, og at sjansen for at han kom til å overleve var nesten lik null. Dagen etter fikk hun beskjed om at Kim var død. I halvannet døgn var det nettopp det familien trodde. Før han plutselig dukket opp på Facetime. Han var hardt skadd etter ulykken, og pådro seg åtte knekte ribbein, to punkterte lunger og et kjøttetende sår på leggen.

Legene trodde ikke Kim kom til å overleve. Foto: privat

Det har nå gått over ett år siden ulykken der Kim holdt på å bli erklært død. Siden den katastrofale scooter-turen er han flyttet til et privat sykehus. Men det som startet som et lite kjøttetende sår har i mellomtiden resultert i at han må amputere beinet. Legene på privatsykehuset mener han ble feilbehandlet på det forrige sykehuset.

Takket være en Spleis har familien klart å betale sykehusregninger på rundt 100 000 kroner. Skulle han holdes i live måtte legeregningene betales med en gang.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com