Kim fikk øye på en hund som var etterlatt i en glovarm bil. Hun gjorde det eneste rette!

74

Det var ikke måte på hvor tidlig sommeren traff norden dette året. Over 20 varmegrader tidlig i mai er ikke vanlig kost for oss nordboere. I forrige uke delte vi et innlegg som oppfordret dere til ikke å la barna vente i bilen når solen steiker. 

Det samme gjelder selvfølgelig for dyr. En som nylig opplevde dette var svenske Kim Axén. Hun fikk øye på en hund som satt innelåst i en glovarm bil på en parkeringsplass. Da bestemte hun seg for å gjøre noe. 

Det var skikkelig varm ute. Vi var på vei til bilen vår da min søster fikk øye på en pesende hund i bagasjerommet i en av de andre parkerte bilene. Vi la merke til at eierne hadde rullet vinduet ned litt, men det spiller ingen rolle, det blir fremdeles kokvarmt i bilen, sier Kim til Expressen.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Det er dessverre ikke et unikt tilfelle Kim observerte. Det er raskt gjort å tenke at man «bare skal en rask tur i butikken, hunden tar vel ikke skade av det».

Heldigvis hadde ikke denne bileieren låst døren. Broren til Kim åpnet bildøren og fikk hunden ut av den steikende varmen. Da eieren kom tilbake til bilen sin fikk han en skikkelig alvorsprat med Kim.

– Jeg fortalte han hvor fryktelig jeg mener dette er, man lar ikke hunden være igjen i bilen på denne måten. Jeg husker faktisk ikke alt jeg sa, jeg var så sint på denne eieren. Han vågde nok ikke å si så mye heller, men han var enig med meg. Det var ikke meningen at det skulle ta så lang tid, men hunden ventet i bilen i en time.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Da Kim kom hjem skrev hun et innlegg  på Facebook som har blitt delt tusenvis av ganger av dyrevenner som vil hjelpe henne med å spre sitt viktige budskap.

Hvordan i helvete er folk skapt, at de aldri lærer. Denne hunden satt innestengt i bilen i strålende sol med bare et lite vindu som var litt nedrullet. Blir så sint! Min bror Simon klarte å åpne døren og vi fikk snakket med eieren som forhåpentligvis har lært seg en lekse. Angrer på at jeg ikke ringte politiet, det hadde nok gitt enda større effekt. 

Del gjerne, vi må få en stopp på dette dyreplageriet! 

 

Nå hjelper vi Kim med å dele denne viktige advarselen videre. Barn og dyr skal ALDRI etterlates alene i bilen når det er varmt ute! 

SISTE NYTT

Advertisements